Mycket har hänt...

Ja mycket har hänt sedan sist jag skrev, inte så konstigt kanske eftersom det var längesedan jag skrev sist. Jag orakar inte skriva om allt men jag har iallfall flyttat och bor nu ensam i en trea, vilket inte var planen men ja det gick inte som planerat.. Jag har inte alls tränat som jag borde och jag har ätit allt, när jag har velat och när jag har kännt för det. All enegi har gått till annat så jag har inte orkat stå emot , vilket resulterar i att vågen nu står på 78 kg .. Det känns hemskt att det är så lätt att kasta bort alla timmar man har spenderat på att få bort de där kilorna. Men jag vet också att jag verkligen inte hade klarat att stå emot den senaste tiden, styrkan har inte funnits. Men nu känner jag att det är dags att ta tag i livet och försöka göra det bästa av situationen.
Jag började igår med att springa en runda ute för första gången i år och för första gången i det nya området. Joggade 3.5 km  men det kändes som minst en mil, hade ont överallt och var helt slut, tog mig knappt upp för trapporna efteråt. Men det kändes väldigt bra och humöret steg några grader, vilket verkligen behövdes..
Nu är det alltså dax igen att sträva mot ett nytt viktmål. Jag har utmanat min bror och min systers sambo på en tävling. Den person som går ner mest procentuellt på en månad vinner. Det har jag gjort både för min egen skull och för deras. Jag känner att jag behöver något som motiverar mig lite extra och det vet jag att de också behöver. Vet inte vad vi ska ha för pris till vinnnaren men det blir inget ätbart iallafall ;) Jag skulle verkligen vilja gå ner ca 8 kg så jag kommer ner till min lägsta vikt igen men 8 kg på en månad är mycket!  Jag är skit dålig på matte men skulle vilja veta hur mycket  procent 8 av 78 är, någon som kan??
Jag var ute och sprang i morse också, samma runda, men idag gick det 2 minuter fortare och det var inte lika jobbigt. Har dock träningsverk nu.. Jag tror nästan det bästa med att vara ute och springa är att man hinner tänk, utan att bli distraherad av allt som finns hemma. Det är ju inte så ofta man bara sitter rakt upp och ner och tänker även om det kanske skulle behövas. Och det blir inte samma sak om man springer på gymmet...
 Det är tre veckor kvar på hockeyn också så det är träning i kväll. Alla matcher är slut så vi har bara träningar nu och vi har två träningar istället för tre.
 
Det känns som om att jag börjar om! Men den här gången ska jag bli klar, jag ska ner under 60 kg som har varit det stora målet hela tiden och jag längtar verkligen till att jag når det! Nu vet jag ju att jag kan och jag vet hur jag ska göra det. Och jag kan känna den där beslutsamheten eller styrkan eller vad man ska säga som jag kände då jag satt igång sist.
Jag har inte alls känt mig stark på något vis de två sista veckorna, helt tvärtom, men idag när jag vaknade kändes det som om styrkan återvänt. Det jag klarade förra året var otroligt och jag är sjukt stolt över det nu ska jag bara i mål.
 
Jag tror att det som händer i ens liv stärker en, på något sätt, man lär sig något nytt och kommer ut starkare. Alla erfarenheter hjälper till så man lär sig något nytt om sig själv eller andra. Livserfarenheterna gör en till den man är. För mig har de senaste månaderna handlat om att lära känna mig själv, att våga vara den jag är inte bara när jag är ensamn utan även tillsammans med andra. Jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv, mycket tack vara en person som jag älskar, som älskar mig och som har fått mig att förså att det går att tycka om mig för den jag är. Något jag alltid har haft svårt att förstå. Man mår inte bra av att försöka vara någon annan än den man är. Att den personen svek mig när det väl gällde, slog hårt mot mig och man började ju tvivla igen. Men jag känner mig själv bättre nu och efter några dagar i helvet började jag klättra igen.  Det går upp och ner, ibland faller man ner lite men sen klättrar man lite igen och känner att det går bättre. Just idag känns det som jag har klättrar flera mil!  Jag älskar personen fortfarande och har inte slutat hoppats på att det en dag blir vi...
 
Jag känner mig stark idag och jag tänker fortsätta klättra :)


Kommentarer
Vikttrollet

Har nyss hittat dig och ska läsa och låta mig inspireras av din framgång

2013-03-07 @ 17:24:45
URL: http://vikttrollet.bloggo.nu
Jasmin- Mamma till Angelina ♡

Du är en underbar människa Linn och kan klara allt!! ♥♥♥

2013-03-08 @ 16:06:55
URL: http://jassisa.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Minusfemtiotvåkg

Välkommen! Här kan du följa min resa från 112 kg till min målvikt, 60 kg. 2012 bantade jag bort 42 kg. 2013 års nyårslöfte är att väga under 60 kg nästa nyår.

RSS 2.0