Match

Igår hade vi match mot sveg och vann med 14-2 :) Alltid roligt när det blir mycket mål :) Ja om det är ens eget lag som gör de iallfall...
Sen hade vi lagfest med tema D.
Så här såg jag ut, kan ni gissa vad jag var?
 
Jag har mina gammla byxor på mig, vädigt mycket för stora så det var tur att hängslerna ingick i outfitten :P
 
I morse räknae jag alla blåmärken jag har, det blev 40 st! Hah ja det syns ju att jag har gjort något iallfall ;)
Så här ser mina ben ut ...
 
 
 
Idag när jag städade så hittade jag en lapp där jag ade skrivit upp mina mått, kan inte minnas när det var men jag tror inte det var när jag var som störst men tänkte lägga in de här ialflall :)
 
Överarm Då 44 Nu 31 = -10cm
Vaden Då 46 nu 38 = -10cm
Lår Då 80 Nu 62 = -18
Troskant Då 120 Nu 96 = -24 cm
Mage Då 135 Nu 99 = -36cm
Under byst Då 113 Nu 106 Nu 88 = -18cm
Byst Då 113 Nu 98 = -15cm
Hals Då 41 Nu 35 = -6cm
Underarm Då 31 Nu 25 = -6cm
Pekfinger Då 7cm Nu 6= -1cm
 
 
Sammanlagt - 144 cm!
Är mest facinerad över att ringfingrets omkretts har blivit 1 cm mindre, är ju ganska mycket på ett finger!
 
You can do it!
 
133 dagar till slutmålsdatum...

Blå

Länge sen sist nu, har haft det lite tufft att komma igång igen, men nu känns det som att det går åt rätt håll. Vågen har iallfall börjat visa minus igen :) Har kommit igång med gymträningen ingen och det känns bra, har dock väldigt mycket träningsverk men får väll skylla mig själv... Just nu sitter jag och fikar kvälsfika som idag består i en kopp varma koppen och två finn crisp med smör.Finn crisp tycker jag är bra, lite kalorier och goda :)
 
Jag är helt täckt av blåmärken känns det som, i måndags var jag på ett lekland med min klasskompis och hennes tre barnoch jag är ju inte den som sitter och fikar och kollar på utan jag vill ju vara med och det resulterade i några blåmärken. Igår på ishockeyträningen fick jag ett skott på höftbenet och fick ett fint blåmärke där och idag har jag varit på Alborgen och fått ett helt gäng blåmärken på benen :P På Alborgen är det lite som fångarna på fortet, men lättare och inga djur :P Riktigt roligt faktiskt och det slog mig att för ett år sedan hade jag aldrig klarat av det! Jag hade inte orkat och jag hade inte lyckats med all klättring på väggarna och slänga sig i lianer och grejer.
 
I morgon är det matchdags igen :) Vi ska möta sveg hemm och sen ska vi ha lagfest på kvällen.
Temat för festen är D, man ska alltså kläut sig till något som börjar på D. Tänker inte avslöja vad jag ska vara lägger in en bild sen så får ni gissa ;)
 
Skolan har börjat igen men väldigt lugnt, hade en liten redovisning i tisdags sen dess har jag varit ledig och vi har inget förens på torsdag och då ska vi åka skidor :) Men den 22a börjar den ny kursen och då blir det nog fullt upp verkar det som... Så just nu njuter jag av lugnet :)
 
Trevlig helg :)
You can do it!
 
135 dagar till slutmålsdatumet!

Den borttappade beslutamheten...

Ja igår drog jag igång i gen då.. Blev lite strulig mat dag men jag höll ett helt okej kaloriintag så det var ju bra iallafall. Gårdagens träning bestod i hockeyträning på kvällen. Idag har jag dessutom kännt att den behagliga känslan av beslutsamhet har återkommit. Beslutsamhet, vilja och motivation kommer man långt på har jag lärt mig det senaste året. Därför känns det bra att den bortappade beslutsamheten har kommit tillbaka : )
 
I år har jag köpt en våg, förut har jag vägt mig p mitt wii, vilket har fungerat super men det känns mer på riktigt när man ställer sig på vågen och kollar ner på de svarta siffrorna som på sista tiden visat på tok för mycket. Jag vägde mig i morse och skäms över resultatet därfor kommer jag inte skriva det här... Men jag kommer skriva när jag är under 70 igen men tyvär kommer det nog ta ett tag att komma dit igen. Men det viktiga är att jag har kommit igång igen och det känns bra :) Jag är full av energi efter att ha läst om Lindas (http://goingsmaller.blogg.se/) framgångar det senaste året.Jag är full av beundran över denna enorma bedrift!
 
Idag ska jag plugga och städa. Dagens träning består av en kvällspromenad, har match i morgon så vill ta det lite lungt ocg spara på krafterna. Och jag hoppas dessutom att jag hinner börja bygga lite pussel i kväll :)
 
Ha en bra dag!
You can do it!
 
142 dagar till slutmålsdatumet!

Nytt år = Nytt nyårslöfte

För tredje året i rad så har jag gett ett nyårslöfte.
2011 bestämde jag mig för att sluta snusa efter att ha gjort det i 7 år. Det klarade jag.
2012 var det att banta bort 40 kg och det klarade jag också.
2013 är det att väga under 60 kg nästa nyår. Det ska jag klara...
 
När jag började med bantningen förra året så hade jag en otrolig styrka i mig själv, jag har ingen aning om var den kom ifrån men den fanns där och jag lyckades göra det som så länge hade känts som en omöjlighet. Det har varit ett jobbigt år och jag känner inte riktigt samma styrka inombords men jag vet att den finns där och jag ska allt locka fram den igen. Julen har varit hemsk när det gäller mat och godis ätande. Det känns som att jag hamnat tillbaka i gamla mönster... Men nu är jag tillbaka hemma i Gävle igen, hockeyn har dragit i gång och skolan börjar på tisdag. Det ska bli så skönt att få tillbaka lite rutiner och komma igng med träningen igen. Jag vet ju att jag mår bäst när jag tränar. 
 
Jag vill skicka ett stort TACK till er följt mig och som skickat kommentarer som har betytt mer för mig än vad ni kan förstå. Många gånger är det ni som fått mig att ta i det lilla sista på träningarn eller som fått mig att gå på en promenad trots att jag helst velat sitta kvar i soffan. Det har varit guld värt! Och jag hoppas att ni forsätter läsa och att jag kanske kan hjälpa er också :)
 
 
Jag vill så fort som möjligt komma ner under 60 kg och sen ska jag hålla det! Den 26 maj vill jag väga under 60 kg, så jag har fem månader på mig. Jag vet inte vad jag väger just nu och jag är inte säker på att jag vill veta... Kanske blir invägning i morgon. Eventuellt....
Iallafall så är i morgon, dagen då jag drar igång igen på allvar, full fart!
 
You can do it!
 
144 dagar kvar till mål datumet...
 
 

Minusfemtiotvåkg

Välkommen! Här kan du följa min resa från 112 kg till min målvikt, 60 kg. 2012 bantade jag bort 42 kg. 2013 års nyårslöfte är att väga under 60 kg nästa nyår.

RSS 2.0