Hockey :D

Dagens morgonpromenad blev lite längre än vad jag tänkt då jag gick iväg. Att promenera i 2 tim och 15 min innan frukost var ingen bra idé idag. Mamma fick komma och hämta mig. All energi bara försvann, ville bara sätta mig ner på gatan och vänta på att någon serverade mig lite energi rik mat ;) Så när mamma kom blev det fort hem och laga mat. Hade jag gått hela vägen hem hade det tagit minst 40 min till innan jag fått äta och det hade inte funkat. Tror att jag åt lite för lite igår, eller nej jag vet att jag åt för lite i går. Men efter mina 5 "ätardagar" så åt jag absolut inte mer än vad jag behövde just då. Idag har jag ätit lite mer.
Idag fick jag ett efterlängtat sms från min nya tränare, han meddelade att första isträningen är på torsdag :D Ska bli så jäkla roligt! Får se om jag åker ner i morgon eller på torsdag men just nu ser det ut som att jag åker på torsdag förmiddag. :D Det är tre år sen jag tränade hockey sist och jag kommer att vara sjukt nervös! Jag har fått sy in en del av utrustningen också för jag vägde mer då jag slutade spela än vad jag gör nu :D Jag kan bara inte fatta att jag ska göra det. För 7 månader sen så fanns den tanken inte i min värld, visst jag har drömt om att börja igen men med min dåvarande kroppsform så fanns det inte en möjlighet till spel. Jag hade inte orkat tre skär på isen ens ;) Men många gånger, sen jag börjat träna, så har tanken att jag kanske kan börja spela hockey igen funnits där och nu kommer det att slå in! Sjukt! Nästan lika sjukt som att jag har bantat bort 40 kg! Det är otroligt svårt att förstå. Det går inte att förstå. Jag förstår det bara om jag sitter och kollar på bilder och jämför, sjukt att jag såg ut så förut och ändå så tror jag inte att jag fattade då hur stor jag faktiskt var. Jag har knäppt kort var 10e kg, alltså -10,-20 osv och när jag jämför först tagna bild med sist tagna bild så blir jag mörkrädd! Hur kunde jag gå runt och se ut så där? Hur orkade jag bära runt på alla extrakilon? Shit vad kroppen måste ta stryk av det!
 
Det viktiga är att jag mår bättre nu :D
 
You can do it!

Festbilder :)

Här kommer de utlovad festbilderna :)
 
Jag och storasyster Lena <3
 
 
Robin, jag och christian efter The pudel rock gameshow!
Vad tycker ni, kanske ska färga håret svart? ;)
 
Jag och storebror Linus
 
Jag och christian (Lenas sambo) + en del av Ullis ;)
Jag kan säga att jag kommer inte ihåg att vi tog denna bild! Säger kanske något om alkoholhalten i min kropp just då ;) 
 
När fotografen gick hem vid 3-4 tiden var det vi som var kvar :)
 
Jag och systerson Wilmer. Dagen efter. Snacka om att jag ser kutryggig ut!
 
The pudel rock gameshow!
 
 
 
You can do it!
 

Hoppar över invägningen!

Idag blir det ingen invägning. i fem dagar har jag knapt träna och ätit hur mkt som helst, jag vet att vågen visar plus om jag ställer mig där nu och det orkar jag inte riktigt med just nu. så om jag inte kliver upp på vågen så kan jag förtränga att jag har gått upp och förhoppningsvist så visar vågen på minus om en vecka. Eller jag ska se till så att vågen visar minus, det finns inga andra alternativ! Ochjag ska vara under 70 kg den 13 augusti :)
 
Ha en bra dag :D
 
You can do it!

Party!!

Igår var festen och den kunde inte ha blivit så mycket bättre, det var hur kul som helst och jag gjorde något jag aldrig trodde jag skulle klara av och det skulle jag inte heller ha gjort för ett halvår sedan. Jag stod på scenen och var med i en "show". Vi hade en musiktävling som hette The pudel rock show och jag var domare! 65 pers i publiken och jag sprang vrålandes upp på senen iklädd rockar utstyrsel! Haha, soo not me! men vad gör man inte för världens bästa storasyster! Jag var nervös innan men när jag stod på scenen så förvann det, det var faktiskt riktigt roligt, bilder kommer inte idag men kanske hinner fixa till i morgon. Jag blev skit full! Benen gick åt olika håll medans jag försökte flytta mig frammåt detta resulterade i att det var några väggar som stod i vägen här och där så nu har jag fått några nya fina blåmärken ;) Kom hem vid 06 tiden i morse, somna runt 7 och vaknade halv 10, så 2 1/2 tim sömn blev det för sen var det städning av lokalen som stod på schemat, jag var inte riktigt nykter då heller... Men en sjukt rolig kväll var det, speciellt roligt att jag var med som värd och festfixare och att det blev så lyckat är så otroligt roligt då man varit med i planeringen :)
Det jag inte fattar just nu är hur jag fortfarande kan vara vaken! Men börjar bli br trött nu:)
En sak som gjorde mig otroligt glad på festen var då min systers svärmor kom och gav mig en ros och sa att jag fick den för att hon var så imponerad över vad jag gjort och för att jag varit så duktig :) Då kom det nästan en liten tår! Fin gest av henne tycker jag!
  
 
Nu blir det nog snart sängen, Sov gott :)
 
You can do it!

Dåligt med träning och mycket mat...

Blev bara morgonträning igår och den var dessutom kortare än vanligt. Sen han jag inte träna på kvällen eftersom vi är mitt uppe i att planera och fixa inför syrrans 40-års fest. Festen är på lördag och kommer bli årets fest! Syrran är dock lite nervös eftersom hon inte får veta så mycket om vad som kommer hända under kvällen.
I morse blev det inte heller någon träning. Dessutom åt jag på mcdonalds igår och jag valde inte en sallad kan jag säga! Åt jag frukost vid 9, sen "lunch"  vid 17, två smörgåsar, och middag blir i kväll efter min kvällsträning. Tänkte egntligen ut och träna nu men mina skor är i husvagnen som är låst och nyckeln har mamma och hon är inte här. Men jag ska byta om nu så jag kan sticka på en gång då de kommer så jag får mat någon gång :)
 
Youcan do it!

Nya skorna

Nu har jag varit ute på min första joggingtur med nya skorna. Otoligt vilken skilland det kan vara på skor, det kändes som jag hade små stuttsmattor under fötterna och att jag flög fram :D Haha Behöver jag säga att jag älskar mina nya skor? Det gick bra, det var roligt och jobbigt, precis som ett tränings pass ska vara =)

Sov gott :)

-40 kg!!!

Jag har gjort det! Nu har jag gått ner 40,6 kg!
För 7 månader sen, den 31 dec 2011 kl.  23.59 bestämde jag mig, det här året skulle jag gå ner 40 kg. Jag började på en gång, jag varken åt eller drack mer den kvällen. Men inte kunde jag tro då att jag skulle ha klarat det bara 7 månader senare. Jag vet att jag tänkte att de kommer nog bli svårt och tufft att hinna med att gå ner 40 kg på bara ett år men jag jag var ganska säker på att det inte var omöjligt och det var det ju tydligen inte heller :)  det känns helt otroligt overkligt! Att gå ner 40 kg det är ju bara sånt som andra klarar av, inte jag.
 
Startvikt: 112 kg
Start BMI: 43.7
Längd:1,60

Nuvarande vikt: 71.4 kg (- 40,6)
Nuvarande BMI: 27,9 (-15,8)
Delmål vikt: 69,9 kg. 13 Augusti
Delmål BMI: 27.3
 
På förmiddagen var jag på premiär promenad med mina fina, sköna nya skor :) Var ute och gick två timmar med brorsan. Fick inga skavsår men det tröck lite på lilltåna, men det brukar det göra för mig i nya skor så det går nog till sig. I övrigt så var skorna väldigt sköna.
 
Den här dagen kommer gå åt till att försöka smällta tanken att jag nu är 40 kg lättare. Overkligt! Men sen är det full fart igen :) Nu är det bara 1,5 kg kvar sen är jag under 70 kg!
 
You can do it!

Invägning v 28-29

Nu är det två veckor sen jag hade invägning. Två jobbiga veckor har det varit. Det har varit ovanlig svårt att hålla sig till att bara äta lite. Jag tror att det är lättare att hålla motivationen till att äta rätt uppe om man tränar samtidigt, för jag märker att om jag inte kan träna av någon anledning så blir det jobbigare.
Iallafall så visade vågen på  -1,5. Så nu har jag gått ner 39.3 kg ! Nu är det bara 0.7 kg kvar till 40 gränsen!
 
Startvikt: 112 kg
Start BMI: 43.7
Längd:1,60

Nuvarande vikt: 72,7 kg (- 39,3)
Nuvarande BMI: 28,4 (-15,3)

Delmål vikt: 70 kg. 28 Juli
Delmål BMI: 27.3
 
Som ni kanske förstått så kommer jag inte att nå mitt del mål det datumet jag skulle vilja så jag tänkte sätta upp ett nytt nu. Jag ändrar delmålsvikten till 69,9 för det är ju faktiskt under 70 man vill :D och jag ändrar datumet till den 13 augusti. Att jag inte lykas nå mitt mål i tid stör mig inte så mycket, det är så klart tråkigt men jag vet ju att jag kommer att nå det och det är ju det viktigaste. Den här veckan tror jag att jag kommer att väga mig flera gånger tills jag ser att jag är under 72 ;) Kommer inte kunna hålla mig ifrån vågen! ;)
 
Delmål vikt: 69,9 kg. 13 Augusti
Delmål BMI: 27.3
 
You can do it!

Shopping

Tycker att den rubriken börjar bli välanvänd ;) Idag har jag varit och köpt en ny ishockey hjälm, tog ett tag innan jag hitta en som passade, men till slut så ;) Det blev en vit av märket Bauer. Så här ser den ut:
 
 
Eftersom mina löparskor var helt slut så har jag också köpt ett par nya löparskor :D Kanske lite dyrare än vad jag tänkt men jäkligt sköna :D Så här ser de ut:
 
För övrigt så tycker jag att det har gått lite trögt ett tag nu, jag har det svårt att äta lagom mycket, det blir lätt lite för mycket. Myket fusk har det varit. Ikväll ska jag på 50 års fest och då lär det bli mer fusk ;) men sen är det färdig fuskat och dags att sätta full fart igen. Ingen träning blev det idag heller för jag försöker få skavsåren att försvinna innan nystarten med nya skor i morgon :)
Jag längtar verkligen till måndag och invägningen, var längesen nu känns det som ;) Jag tror inte jag nått 40 kg gränsen ännu men jag tror att jag närmar mig :) Förra vägningen hade jag bara 2.2 kg kvar till att ha gått ner 40 kg, hoppas på att det bara är 1 kg kvar till dess nu. Nu ska jag sola lite innan det blir fest. Ha det bra :D
 
You can do it!

Hem igen :)

Anlednignen till att jag vilel dela med mig av hur det var innan (föregående inlägg) är för att jag ska tvingas tänka efter varför jag åt som jag gjorde och hur jag tänkte då. Men också för att det förmodligen finns fler som suttit/sitter i samma situation som jag var i då och kan det jag skriver och berättar hjälpa någon annan så är det helt klart värt det. Det finns så många tankar som man kan tappa bort om man inte tar reda på de, att skriva är ett utmärkt sätt för det :)
 
Ikväll tar jag tåget hem till Sundsvall igen, trots att det har varit skönt och roligt att vara här nere så ska det bli skönt att komma hem igen och komma in i rutinerna igen :) Föresten så har jag inte tränat sen i måndags för jag har fått skavsår på hälarna. Min vanliga träningskor är helt slut och jag tänkte prova med ett par andra jag hade hemma, det var en dålig ide, nu har jag två varande skavsår... Men jag hoppas på att kunna köpa ett par nya löpskor ganska snart.
Igår var jag och Sofie och träffade tränarna och några av tjejerna ur laget som vi ska spela hockey med i vinter. Känns bra att ha träffade de innan man kastar sig in i en träning. Till veckan kanske det blir isträning :D Till dess måste jag bara skaffa en hjälm, byxor behövde jag inte, de skulle vi få låna. Längtar!
 
You can do it!
 
 

Matmissbruk, självförtroende och tiden innan...

Jag har kommit på att jag igentligen inte har skrivit så mycket om tiden innan jag började min viktminskning. Det har jag inte gjort dels för att jag är så inne i min viktminskning så det finns inte så många tankar över till annat men också för att det är jobbigt att erkänna hur illa det egentligen var, både för mig själv och andra. Det är jobbigt att sätta sig ner och tänka på hur det var. Jag försökte dölja det utåt men det syntes ju verkligen på min kroppsform att jag åt mycket mer än vad som är normalt.
 
Matmissbruk
Jag har allt eftersom tiden gått mer och mer börjat inse att det var ett matmissbruk jag hade. Jag vet inte om en läkare skulle kalla det för det, men för mig är ett missbruk då man inte kan hålla sig ifrån det, man stoppar i sig maten av andra anledningar än att man är hungrig. Så för mig personligen så ser jag det som att jag var matmissbrukare. Oftast åt jag inte bara för att jag var hungrig, jag åt när jag hade tråkigt, när jag mådde dåligt, när jag var glad och ja hela tiden så fort jag hade chansen. Vad jag åt spelade mindre roll, bara maten kunde göra mig riktigt, riktigt mätt. Om mättnads känslan inte uppstod kände jag mig tom även om jag precis ätit. Jag verkligen tryckte i mig maten, hetsåt, tills jag var så mätt så det kändes som jag skulle spricka och då tog jag fram godis! Hela tiden ville jag ha något att tugga på och om jag inte hade det så skaffade jag det. Det var inget alternativ att sitta hemma en kväll utan "något gott". Jag åt i smyg, och jag tror att det är där det börjar bli farligt, om man äter så mycket att man till och med skäms över det, då har det verkligen gått för långt. När jag var bland folk åt jag en lagom portion men när jag kom hem kunde jag laga mer mat trots att jag nyss ätit. Det jag var ute efter var mättnadskänslan. Och efter att jag stoppat i mig allt detta mådde jag så klart dåligt både fysiskt och psykiskt. Efteråt mådde jag sämre än innan!
 
Självförtroende
Mitt själförtroende var nere i den absoluta botten. Det kan inte ha funnits någon som trodde så lite på mig som jag själv gjorde. Det var mycket jag inte klarade av, som jag inte var tillräkligt duktig för. Aldrig tog jag åt mig om någon sa att jag hade gjort någonting bra för de sa det ju bara " för att vara snälla".
Jag kollade aldrig efter killar eftersom jag visste att det inte fanns en chans att någon skulle tycka att jag var fin. Jag har aldrig brytt mig om vad "den snygga killen" tänkt om mig eftersom jag har vetat att han tycker att jag är tjock och ful.  Jag har inte ens varit intresserad eftersom jag inte skulle kunna acceptera att någon skulle tycka att jag var fin eftersom jag visste att jag inte var det.
 
 
Det var lite jobbigare än jag tänkt mig att skriva om det här så nu får det räcka för den här gången.
 
You can do it!
 
 
 
 
 

Gävle :D

Igår blev det ingen träning alls, förutom lite gräsklippning, jag var inte riktigt på topp igår ;) Men lördagskvällen var så rolig så det var helt klart värt det.
Nu är jag i Gävle hos Sofie, i min lägenhet finns det typ bara möbler och inte så mycket mer eftersom jag tog med mig så mycket saker till Sundsvall så det känns lättare och roligare att bo här. Sofie började jobba 8 i morse och jag fick sova vidare :) Vaknade vid tio och då tog jag en promenad på ca 1 mil. Gick till min lägenhet och tömde postlådan. När jag var ute och giclk så slog det mig vad mycket jag saknat Gävle, eller ja egentligen är det väll inte själva staden Gävle, utan att vara hemma igen, feels good! Så jag har gått runt med litet leende på läpparna :P
Sofie slutar kl 15 så ska ner och möta henne sen ska vi ut på Valbo köpcenter och kolla på skridskor till henne och kanske vi råkar kolla in i någon klädaffär ;)
 
You can do it!

Mår som jag förtjänar ;)

Gårdagen varen tuff dag för mig. Först hade jag mensvärk från helvetet, sen sov jag en lite stund, sen följde jag med några kompisar ut på krogen (första gången sen ja börja banta) och jag var inte direkt nykter ;) Blev kanske någon cider för mycket, men roligt var det vilket är en ny erfarenhet för mig då det gäller att gåpå krogen, har aldrig uppskattat det förut. Antar att det var för att jag inte kände mig bekväm med tanke på mitt utseende, inte riktigt bekväm nu heller men väldigt mycket mer än förut iallafall :) Roligt var det och jag kom hem vid 04.30, sov 5 tim sen kunde jag av någon anledning inte sova längre, kanske kan det bero på illamåendet som har infunnit sig i min kropp, Kan inte förstå varför ;) Som ni förstår så stoppade jag i mig väldigt, väldigt många kcal igår och jag är nästan lite tacksam över att jag inte är hemma i morgon så jag inte kan väga mig :P Dessutom gick vi på MAX då krogarna stängde och jag kan lova att jag inte åt en sallad ;) 
Jag åker till Gävle på eftermiddagen för att hälsa på Sofie några dagar :) kommer hem torsdag eller fredag så jag vet inte, jag kanske väntar till måndag nästa vecka innan jag väger mig. Men jag fuskvägde mig igår på mamma och pappas våg och den visade +-o och det tycker jag är heltokej med tanke på Estlandsresan jag var på i början av veckan. Jag tänker inte väga mig idag. Dessutom tror jag att jag brukar väga lite mer då jag har mens så kanske är det lite minus iallafall :)
 
Just de,t jag har ju köpt kläder :D
Fick åka och akut shoppa i fredags då jag insåg att jag enbart hade ett par byxor som jag kunde ha efterssom mina jeans tights gick sönder häromdagen. Så jag fick med mig mamma in på Birsta, jag köpte två jeans, ett par svarta och ett par blå och en tröja. Betalade bar 350 kr vilket jag tycker var super!
 
Mamma knäppte kort på mig igår innan jag gick på krogen så tänkte lägga upp lite före och just nu bilder :)
 
Här sitter jag och spelar bingo lotto ;)
 
Fest
 
 
Igår
 
Nu ska jag packa så jag är färdig då Emelie och Emil kommer och hämta upp mig för färd mot Gävle :)
 
You can do it!
 

Shopping :D

Ingen träning igår kväll, precis när jag hade snörat på mig jogging skorna så ringde brorsans dotter och undra om jag ville följa med de ut på deras båt och fiska och det erbjudandet kunde jag inte stå emot ;) Fick dock ingen fisk :(
 
Tog en extra lång morgonpromenad istället, 1,6 mil blev det :)Var ganska trött och hungrig när jag kom hem!
På kvällen åkte jag och hämta min bror på jobbet sen åkte vi till Birsta city (köpcenter) för han skulle införskaffa ett par riktiga skor att gå i istället för skate skorna som han har gått sina promenader i. Nu köpte han riktiga träningsskor och jag kan tänka mig att de är lättre att gå i :) Dessutom köpte han ett par skridskor till mig :D Eller, ja han och pappa köpte ett par skridskor till mig men det var ju bara han som var med. Sjukt nöjd över dessa :D Faktiskt så nöjd att jag slog rekord på kvällens löprunda :) Bara med en halv minut men ändå!
 
 
 
Anledningen till att jag sitter med fötterna i den där lådan är för att först värmde de skridskorna sen fick man knyta på sig de och stoppa ner fötterna i lådan och då var de som luftkuddar som tröck ihop skridskorna så de formades efter foten.
 
You can do it!

Hemma igen :)

Nu är jag hemma igen efter några dagar på vift ;) Det var en rolig resa till Tallin som innehöll bussåkning, båttur, familj, vänner, mat, godis, glass, alkohol, shopping, promenader och många skratt :) Ur bantings synvinkel så var denna semester resa inte alls så bra som ni ser ;) De här tre dagarna har innehållit ett kcal intag som jag knappt får i mig på en vecka i vanliga fall kan jag tänk mig. Men roligt har vi haft så det spelar ingen roll. Dessutom hade jag ju bestämt innan att det inte gjorde något. Men nu blir det hår träning och diet för min del resten av veckan, så jag hinner gå ner det jag gått upp dessa tre dagar innan det är måndag och invägningsdags igen.
 
Dessvärre har jag kris på musikfronten eftersom min mp3 har gått sönder (min mp3 har varit min bästa vän under  träningarna)  :(  Men nu har jag iallafall beställt en ny :) bara att hoppas på att den kommer snabbt, hoppas den kommer innan helgen men jag tvivlar på det! Valde en med 8 gb och batteritid 7 tim. Tror inte jag behöver 8 gb men kan ju var bra om man vill ha böcker på den :) Den kostade bara 199 kr och det tyckte jag var väldigt billigt med tanke på vad mycket minne det är på den. Den fanns i svart och rosa, jag tog den rosa. Vilket är väldigt omig ;) Förr hade jag helt klart valt en svart, hade inte ens funderat på den rosa ;) Blir själv lite chockad över mitt val! ;) Recention kommer senare :)
 
Just nu håller jag på att ladda min mobil för att jag ska kunna ha den och lyssna på musik med på min kvällstur. Men nu har den laddat en stund och det regnar inte för tillfället så nu ska jag skynda mig ut innan regenet kommer igen ;)
 
Så här ser mp3 ut :)  
You can do it!

Vägning v. 27

Det gick bättre än förväntat :D Hade räknt med att vågen skulle visa + men tydligen har jag skött mig bättre än jag trodde,  -0.8 blev det :) Tänker jag inte klaga på :P
 
Startvikt: 112 kg
Start BMI: 43.7
Längd:1,60

Nuvarande vikt: 74,2 kg (- 37,8)
Nuvarande BMI: 29 (-14,7)

Delmål vikt: 70 kg. 28 Juli
Delmål BMI: 27.3
 
För att nå mitt mål krävs det nu att jag går ner 4,2 kg på 3 veckor, tror det kan bli svårt men det känns inte omöjligt! Nog för att det kommer bli en hel del fuskande på semestern nu men lite måste man ju kunna unna sig :) Blir till att köra stenhårt då jag kommer hem igen, är ju bara borta 3 dagar så :)
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen packa klart, sen mot bussen som ska ta oss vidare till båten som ska ta oss till Estland :D Vi ska åka buss ca 7 tim!

Hade bra :D
 
You can do it!

Åkommor :(

I morse gick det iallafall bättre att träna :D Tog den vanliga morgonrundan = 7.8 km, joggade halva.
Den här veckan har känts tung och det har inte alls gått bra. Imorgon är det vägning och jag ser inte framemot det ! Jag kommer bli glad om vågen visar på +-0, bara den inte visar +. Är rädd för att den kanske gör det. Det är smörgåsarna som är boven, jag har så svårt för att hålla mig ifrån de! Finns det ingen nyttig motsvarighet till en smörgås? tips någon?
Föresten har jag fått lite problem då jag tränar, huden på magen hoppar! Huden/fettet ovanför naveln som inte hålls fast av byxorna hoppar då jag joggar vilket gör riktigt ont efter ett tag och det sitter i länge , någon som upplevt detta har tips på vad man kan göra? Vill inte hindras från att jogga bara för att magen hoppar. Tänkte prova att ha ett snävt linne på mig men nu för tiden har jag inga! Jag har dessutom fått eksem i naveln, tror det är nå slags värme utslag eftersom huden/fettet hänger ner lite över naveln, det är inte alls skönt men det blir bättre om jag smörjer in med salva, men det är drygt att måsta göra det varje dag. Jag vet inte vad man kan göra åt det...
Dessutom börjar jag få rejält gäddhäng på armarna :( Det var väll väntat men jag hopaps att det drar ihop sig mer eftersom...
Jag har lyckats slita ut mina träningskor också, har två hål i sulan på varje sko. Blir till att köpa nya när lönen kommer :)
 
Håll tummarna för mig i morgon bitti!
Sov gott
 
You can do it!
 
 

Fiske

Gårdagen blev väldigt lugn, ingen träning alls, kroppen var helt slut efter min joggingtur dagen innan :P Så igår var jag in till polisen och hämtade mitt pass för på måndag åker vi till Estland :) Ska bli roligt men jag ser inte framemot 7 timmar på buss. Sen byggde jag ihop ett hockey mål så jag kan ha lite skott träning. Jag har pratat med tränarna i Sanvikens damlag så det är där jag kommer spela i vinter :D
Sen blev det några timmar vid poolen och efter det åkte jag båt med brorsan och hans familj på fisketur. Förra året lyckades jag inte ens få upp en enda fisk men igår fick jag 26 st!  Haha  Och jag tar varken i fisken eller masken så de andra hade det jobbigt att kroka av fisk och kroka på mask ;) De andra fick också många fiskar men jag fick flest :)
 
Idag på förmiddagen var jag ute på en tur men jag orkade knappt gå, helt slut i hela kroppen trots gårdagens vila. Så det blir ingen tur ikväll, vilar istället och hoppas på att jag kan köra för fullt i morgon igen :)
 
Nu ska jag städa och tvätta så jag har lite rena kläder då vi ska i väg på måndag.
 
You can do it!

Shit vad jag är bra!

Ursäkta den skrytsamma tonen i rubriken men ja jag kan inte annat än att hålla med den just nu ;)
Idag har jag joggat 1 mil !!!!!! Och hur gick då det till? Ja det kan man ju undra. Jag var ute på min vanliga runda idag men när jag kom till den plats där jag brukar vända och gå hem så tänkte jag att jag skulle fortsätta och se hur långt jag skulle orka jogga, 1 mil blev det. Det är helt sjukt. Jag kan inte jogga 1 mil! Eller ja jo det kan jag ju tydligen men jag trodde verkligen inte att jag kunde det, har joggat som längst 5 km förut och brukaar vara helt slut efter det.
 
I går var jag dock inte så duktig. Fuskade rejält när jag var på gatufesten! Jag åt; Chips, godis, marabou digestive och en kebabrulle! Dessutom drack jag dricka... Men jag kan lova att jag ficklida för det senare. Shit vad jag mådde dåligt. Blev rejält illamående och magen vände sig ut och in kändes det som. Det var verkligen inte värt edtDet var faktiskt bara chipsen som var så goda som jag hade förväntat mig ;) Resten hade jag kunnat skippa men nu vet jag det till nästa gång :D
 
Jag har varit ut till storebror idag och ridit för första gången på, ja jag vet inte hur länge, har inte kunna rida förut eftersom jag vägt för mycket men nu gick det bra :) Var desutom första gången som jag och Nina tog varsin häst och red ensam en sväng i skogen, förut har Jeanett gått bredvid och varit med om det skulle hända något, men det gick bra och jag slog inte ihjäl mig ;) Men jag har ont i rumpan trots den bekväma western sadeln :P
 
Bildbevis:
 
Sov gott
 
You can do it!

Vägning V. 26

Vägningen gick inte riktigt som jag hade hoppats men man jag kan nog inte klaga ändå. -0.4 visade vågen. Hade inte gjort något om den hade visat mer och nu kommer det nog bli väldigt svårt att nå delmålet den 27 juni. Jag tänker inte ge upp delmålet men jag tvivlar på att jag hinner gå ner 5 kg på 3 1/2 vecka.
Efter vägningen blev det en promenad på 7,6 km :)
 
Startvikt: 112 kg
Start BMI: 43.7
Längd:1,60

Nuvarande vikt: 75,0 kg (- 37)
Nuvarande BMI: 29,3 (-14,4)

Delmål vikt: 70 kg. 27 Juli
Delmål BMI: 27.3
 
You can do it!
 
 

Hängmatta :D

Äntligen har jag införskaffat en mycket efterlängtad hängmatta, har hängt upp den lite provisoriskt också så att jag skulle kunna prova den och den var minst lika skön att ligga i som jag hade föreställt mig ;)
Idag har det blivit två träningspass, ett i morse med C som blev 2,6 km, inte så långt men jag joggade och körde ryck (sprang så fort jag kunde) med jämna mellanrum så det blev jäkligt jobbigt ändå. Nu på kvällen tog jag ett pass ensam som blev 6,8 km, då joggade jag halva vägen, sen gick jag tillbaka. Nu är jag helt slut och jag är helt säker på att i morgon så kommer jag att ha träningsvärk! Känner redan av den lite... Men jag brukar må bra då jag har träningsvärk för då är jag hela tiden påmind om att jag har varit duktig och träna ;)
Just de nu är jag hemma igen så i morgon bitti blir det vägning :D
 
Imorgon blir det ett morgonpass men inget kvällspass för då ska jag åka båt in till gatufesten som är här i Sundsvall :) Ska åka med brorsan och hans familj och vi hoppas verkligen på bra väder och inte så mycket blåst för då blir det så vågigt ;) Det är roligt med lite vågor men inte för mycket.
Nu är det dax att sova. God natt :)
 
You can do it!

Kort dagsrapport

 
Morgonturen idag var så seg! orkade typ ingenting. blev promenad 4.5 km iallafall. Har dessutom skött maten halvdåligt eftersom jag missade lunchen och istället åt en smörgås och ett äpple lite senare. inte det optimala. Till middag fick jag kyckling, ris och currysås :) Kvällsturen gick super :D Joggade 3.6 km på 24 min och det tycker jag är bra gjort! Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagens morgon pass!
 
You can do it!

Gå, gå, gå!

Hej jag vet att det är fler som kämpar med träning o mat och allt som hör till bantning, hur går det för er??
För mig går det ganska bra just nu, jag känner mig pigg i kroppen och mår allmänt bra.
Jag har med hjälp av min mailkompis Linnea (som jag fått kontakt med genom bloggen) börjat få upp ögonen för varför jag hamna i den situationen som jag var i. Det har hjälpt mig otroligt mycket och jag är inte längre lika rädd för att hamna i sanmma situation igen. Tack Linnea för alla härliga mail och jag hoppas på att det blir många fler :D
Jag kommer att delge er här på bloggen lite av det vi har pratat om men inte just nu. Det blir nog ett långt inlägg och det har jag varken, tid, ork eller lust med just nu.
 
Dagens träning har bestått i en promenad/jogging tur på 1.1 mil, gick mest men det var mitt på dagen med strålande solsken och det kändes som vi skulle drunkna i svett ;) haha! Blir en till tur nu på kvällen men eftersom det regnar så kanske det blir på löpbandet istället för ute. Föredrar att springa ute men när det regnar ute och det finns ett löpband inne så är det ju dumt att springa ute :P
Jag tycker att jag har skött maten bra också, men jag funderar på om jag kanske äter för lite. Kanske kan jag gå ner mer i vikt om jag äter lite mer mat så att inte kroppen ställer in sig på svält. Men jag får se på invägningen. Kommer inte bli någon invägning i morgon bitti heller eftersom jag är hos min syster och en vågarna kan ju visa väldigt olika. Jag ska nog väga mig i morgon på deras våg, men jag kommer inte räkna med det förens jag står på min våg :P
Det känns lite jobbigt att jag "missar" invägningen, den här veckan har jag verkligen längtat till invägningen och nu kanske det inte blir förens på onsdag! Men jag har ju valt själv att stanna några dagar och det kommer säker bli både roligt och mysigt att umgås med syster + familj i några dagar :D  Dessutom har jag ju en träningskompis när jag är här :)
 
You can do it!
 

Minusfemtiotvåkg

Välkommen! Här kan du följa min resa från 112 kg till min målvikt, 60 kg. 2012 bantade jag bort 42 kg. 2013 års nyårslöfte är att väga under 60 kg nästa nyår.

RSS 2.0