Hittade lite gamla kläder...

Jag börjar sakta inse hur mycket mindre jag är nu jämfört med förut... Hittade lite gamla kläder förut och var ju tvungen och knäppa kort...
 
Här är ett par mjukisbyxor som jag använde flitigt förut. Nu får jag plats i ett ben!
 
Här är ett par jeans som jag använde när jag hade gått ner en del så det är alltså inte det största paret jag hade...
 
 
 
 
Ja, vad ska man säga? Sjukt....
 
 
 
 
 

Jag gjorde det faktiskt....

Två dagar kvar till nyår och jag kan bara inte fatta att jag faktiskt höll mitt nyårslöfte! jag gick ner 40 kg på lite mindre än 8 månader. Helt overkligt och det hade jag verkligen inte kunnat tro när jag stod där och lovade mig själv något så "galet" Jag trodde ju inte ens att det var fysiskt möjligt och än mindre psykiskt möjligt...
Det här året har varit sjukt jobbigt både fysiskt och psykiskt samtidigt har det vara det absolut bästa året.
Jag har mått otroligt bra, jag har varit verkligt glad! Självkart har jag haft dåliga dagar, stunder och perioder under året som har varit mindre roliga men om man inte har det så vet man inte när man mår riktigt bra för då har man inget att jämföra med. Jag är helt otroligt stolt över mig själv! Finns inget som kan förklara känslan inom mig...
 
Jag hoppas att min resa kan hjälpa fler människor till ett hälsosammare gladare liv. Om jag så bara skulle hjälpa en enda annan person til attl känna så här så skulle jag bli överlycklig.
Vet inte om detta funkar men det här är en länk till min facebook sida där jag lagt upp samma bild som nedan, Hjälp mig gärna att dela den så jag kanske kan inspirera andra personer till en lättare framtid.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151300436782492&l=5b92f04429
 
 
You can do it too!
 
GOTT NYTT ÅR!!!!
 

God Jul <3

God jul på er, hoppas ni får en härlig jul :)
 
Jag har bestämt mig för att det inte gör något om jag inte når mitt viktmål till nyår, jag tänker njuta av julen och bara ha det bra. Jag måste ju ha något nytt nyårslöfte på nyår ;) Jag är så sjukt nöjd och stolt ändå över vad jag lyckats med i år. Har ju börjat fatta att det kanske var ganska bra gjort ;) Jag nådde inte mitt stora mål, so what? Jag har nått mitt största mål, att må bra :) Jag mår otroligt bra nu, jag har gått ner 42 kg på ett år, jag är hemma i Sundsvall hos familjen, det är jul och det är kärlek i luften... Kan man må annat än bra?
 
God jul!
 
You can do it!
 
8 dagar kvar till nyår!
 

Mat, mat, maat...

På 1 1/2 vecka har jag ätit ute 7 gånger... Tror ni bantningen går bra??????
Har inte ätit sallad någon av de gångerna heller...Träningen går inte heller toppen, men i morgon är det måndag, blir nog gymmet i morgon bitti för nu är det full fart som gäller om jag ska hinna till nyår. Blir vägning i morgon bitti också så jag vet hur bråttom jag faktiskt har :P
 
Har varit på stan idag och inhadlat lite julklappar, kom ju på att det bara är en vecka kvar till jul, hade visst missat det :P
 
Nu blir det plugg resten av kvällen...
 
You can do it!
 
15 dagar kvar till nyår!

Nyårsmålet!

Lite dålig uppdatering här nu men har lite mycket att tänka på just nu.
Mycket som händer och harmycket att göra i skolan dessutom. Har en redovisning, en tenta och ett examineradende badtillfälle till veckan men sen är det jullov, ett ganska långt jullov, ända till den 8 januari. Jag har inte vägt mig sen den 5e dec och tänker inte göra det de närmsta dagarna heller. HAr väldigt svårt att fokusera på både träning och mat just nu, så det har blivit mindre träning och mer mat och ja vi vet ju vad man får för resultat på vågen då. Nu är det snart nyår och det viktigaste tills dess är att vågen visar under 70, så det ska jag se till. Full fart igen på måndag, Jag vet, varför inte börja nu på en gång? Därför att jag vet att det inte funkar, har aldrig funkat att ta nya tag mitt i en helg så varför skulle det göra det nu. Så måndag är det som gäller. Det är ju inte så långt kvar till nyår nu och ska jag lyckas gäller det att kämpa, det komemr bli en kämpig jul men jag har bästa familjen som kommer hjälpa mig.
 
Trevlig helg!
 
You can do it!
 
16 dagar kvar till nyår! (Shit! det är nära nu!!!)
 
 

Överraskning!

Jag hade en härlig födelsedag :) Satt och plugga med Maria på förmiddagen och vid 11 tiden ringde det plötsligt på porttelefonen, gick och svara. Det var min storasyster och hennes två barn som hade tagit tåget hit ner och kom och hälsa på :D Sen sov de över också :) Hade simning med skolan också och då passasde även syrran och barnen på att bada. Efter simmningen mötte vi upp Sofie och gick och åt på Monroes, hade inte varit där förut och jag kommer nog inte gå dit igen, var inte super bra direkt... Sen hade jag träning på kvällen. Kändes lite taskigt att aka då jag hade fått främande men hockey är ju det bästa jag vet, dessutom så kanske man inte får spela match om man inte tränar. Men jag tränade och blev också uttagen till dagens match :) Vi ska spela hemma emot Nora, som vi har spelat mot förut och då förlorade vi på straffar men denna gång vinner vi! Mamma och pappa är på väg ner nu, de ska se matchen sen ska vi ut och äta i kväll, lite sent födelsedagsfirande, sen ska de sova över :)
 
Hoppas ni får en bra helg :)
 
You can do it!
 
23 dagar kvar till nyår!

5e december!

Idag är det den 5e december och jag fyller 23 år :)
Har precis vägt mig och vågen visade precis 70,0, känns otroligt bra, bara 0,2 ifrån att vara på min lägsta vikt igen. Idag tänker jag dock inte tänka på kalorier utan istället unna mig något lite extra :) Tror att det kommer bli en bra dag, Maria kommer om någon timme och vi ska göra lite grupparbete, sen ska vi ha bad med skolan, sen blir det middag på stan med Sofie och efter det hockeyträning :D Omringad av härliga vänner så kan det ju inte annat än bli bra :D
Mamma och pappa kommer ner till helgen så blir lite mer firande då ;)
 
Hoppas ni får en bra dag :)
 
You can do it!
 
26 dagar kvar till nyår!

God morgon :)

Har nyss sett 4e delen av julkalendern, vill se alla på en gång ju! Skit bra :P

Träningen igår gick bra :) Nu sitter jag och väntar på att bussen ska gå mot gymmet. -20 grader ute gör att det inte är så lockande att gå! Ja så det blir gymmet nu på morgonen sen får jag se vad resten av dagen har att erbjuda ;)

Ha en bra dag!

You can do it!

27 dagar till nyårsafton!

Bad igen

Idag har vi haft bad igen med skolan, gick mycket bättre nu! Börjar bli roligare nu :) Jag lyckades med att simma 25 meter och sedan dyka 3.5m för att plocka upp en livräddningsdocka sedan simma med den tillbaka! Sjukt imponerad av mig själv! Sen simmaed jag 600 m också utan att drunkna :P
Nästa gång blir det 300 m klädsim, kan bli värre då!
 
Har inte gjort så mycket mer faktiskt mest vilat :) Det goda humöret är kvar och ikväll är det hockeyträning. Det går bättre med maten nu. Men jag har inte vägt mig något. Blir någon annan dag.... Inte så säker på att jag vill veta ;)
 
You can do it!
 
28 dagar kvar till nyår!
 
 

Tidigt en söndags morgon!

Klev upp lite väl tidigt i morse! Men så kan det bli när man inte kan sova. Vaknad 04,20. Men tänkte att det var lite väl tidigt att kliva upp då så låg kvar till 6,00 sen klev jag upp, Har sovit dåligt några nätter, orsaken till det är väll egentligen god men kan ju var nice att sova mer än 5 tim i sträck! Men det funkar tydligen icke nu!
Har varit lite dåligt med träning denna vecka, har enbart träna hockeyn, ja just det, Vi vann igår!!!! Woho, så jäkla skönt! Men ialfall så har jag bara tränat hockey denna vecka, simmat en gång med klassen och skridskor två timmar med klassen. Övrig tid har jag mest vilat. Maten har jag väll egentligen inte heller skött så bra men ja, jag tycker ändå det har varit okej. Det allra viktigaste är ju att man mår bra, och det är precis vad jag gör! Låter kanske lite knepigt att bara skriva sådär men ibland mår man dåligt, ibland bra och jag mår BRA! Är på hur bra humör som hellst!
Idag blir det pepparkaks- och lussebullsbakning så det blir ingen bra diet idag ;)  Men ibland är ju inte de det viktigaste!
 
Hoppas alla får en lika bra första advent som mig! Ha det bra :)
 
You can do it!
 
29 dagar kvar till nyår!

Minusfemtiotvåkg

Välkommen! Här kan du följa min resa från 112 kg till min målvikt, 60 kg. 2012 bantade jag bort 42 kg. 2013 års nyårslöfte är att väga under 60 kg nästa nyår.

RSS 2.0