Regn

Idag regnar det och det ska enligt smhi forstätta hela dagen, så det blir nog ingen promenad idag. Men jag har hockeyträning i kväll så det kan ju vara bra att vila lite inför den :) Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, Brukar vara så skönt att gå på promenaderna både för träningen och för att tiden ska gå! Jag kommer inte hinna få böckerna innan helgen heller så blir inge läsande heller... Instängd på 27 kvm, vad göra?
Jaja tiden lär väll gå... Hade hoppats på att jag skulle få studiemedlet från csn så jag kunde handla lite saker idag men nej inte det heller. Insåg nyss att jag glömt lämna studieförsägran på csn, gjorde det nu, så lär få vänta några dagar innan jag får de pengarna. Det ända positiva med det är att jag kommer ha pengarna kvar längre ;)
 
Ha en bra dag!
You can do it!

Fysträning

Idag har jag varit helt slut i benen efter gårdagens träning. Men jag var ändå upp i morse och gick en promenad innan skolan. Sen när jag cyklade till skolan gick det verkligen i snigel fart, helt slut var jag då... Efter skolan cyklade jag hem och bytte om och cyklade sedan tillbaka för ännu ett träningspass med Sofie: Det gick lite segar på rycken idag men vi gjorde iallfall det bästa vi kunde och det var sjukt jobbigt, men ju jobbigare en träning är , ju mer nöjd är man efteråt.
I morgon är det hockey träning igen :D Och jag är ledig hela dagen :D och det är fredag :D Haha!!! Med andra ord så tror jag att det blir en bra dag i morgon ;) Som troligtvist kommer att starta med en morgonpromenad. Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Hoppas att jag får kursböckerna jag har beställt så jag kan börja läsa lite, så man kommer igång. Kanske blir det till att gå ner på stan och köpa lite hockey prylar också men får se hur det blir med det. I kväll ska jag se på robinson och sen tänker jag nog gå och lägga mig tidigt eftersom jag var uppe och ute och gick 06,15 i morse.
 
You can do it!

Fysträning

Idag har jag haft en riktig slappar dag, ja mellan träningarna då ;) Var ute och gick 1 1/2 tim i morse och nu på kvällen har jag haft ett riktigt fyspass med Sofie. Vi sprang ryck i uppförsbacke 5 gånger åt gången och däremellan gjorde vi lite styrkeövningar, vet inte riktigt hur många ryck det blev men segt i benen var det på slutet. Efter det så joggade vi en sväng. Det var riktigt roligt faktiskt :) 
I morgon ska jag till skolan går 9-16.30 sen på kvällen ska vi ta ett likadant pass som vi gjorde idag. Jag tror jag kommer ta en promenad i morgon bitti också, men det beror på hur trött jag är ;)
Jag behöver väll inte säga att det går bra just nu? det kanske märks på hur jag skriver ;) Visst finns det stunder då man bara vill strunta i detta och vräka i sig massa gotta men de stunderna blir både färre och kortare.
Det ända jag har i huvudet just nu är tre siffror.... 69,9! Under 70 ska jag, hellst i morgon! haha nej men så fort som bara möjligt!
 
You can do it!

Extra invägning, tisdag v35

Nu har jag vägt mig igen eftersom att slutdatumet för mitt mål var idag. Jag nådde det inte riktigt men jag var iallfall närmre än vad jag trode att jag skulle vara! -0.3 från igår :) Så jag var bara 0.6 ifrån mitt mål. Så nästa invägning som är på måndag då kommer jag ha klarat det, det är jag helt övertygad om :D
 
Startvikt: 112 kg
Start BMI: 43.7
Längd:1,60

Nuvarande vikt: 70,5 kg (- 41,5)
Nuvarande BMI: 27,5 (-16,2)
 
Delmål vikt: 69,9 kg. 3 september
Delmål BMI: 27.3
 
Nu ska jag gör mig i ordning för första skoldagen för den här terminen :D
Ha en bra dag :)
 
You can do it!
 
 

Invägning V.32-34

Jaa! Denna vecka blev det minus igen :D Var lite orolig för att det skulle vara ett litet plus men så var det inte :)
-1,1 blev det :) vädigt nöjd trots att jag inte nådde mitt mål. eller jag delmålsdatumet är ju i morgon men tror knappast att jag går ner 0.9 tills i morgon ;) Jag kommer väga mig i morgon med bara för att se hur nära eller långt bort jag var att nå målet så det kommer inte något nytt delmål förens i morgon.
 
Startvikt: 112 kg
Start BMI: 43.7
Längd:1,60

Nuvarande vikt: 70,8 kg (- 41,2)
Nuvarande BMI: 27,7 (-16)
 
Delmål vikt: 69,9 kg. 28 Augusti
Delmål BMI: 27.3
 
Just det, det där jag skrev igår om att vara vaken längre så att jag kunde sova längree idag, det gick inget vidare. Somnade strax före 23 och vaknade strax efter 7 i morse... Små drygt då man är ledig men så är det! Ikväll har jag iallafall hockeyträning och då kommer jag inte hem förens vid 23,15 ca så då blir et iallafall lite senare :)
I morgon börjar skolan, börjar klockan 11 så behöver inte direkt stressa på morgonen ;) Men blir nog en morgonpromenad så jag får inte sova hur länge som hellst även om jag i morgon skulle kunna eftersom jag kommer vara trött efter träningen.
 
Nu ska jag göra lite havregrynsgröt och lite senare blir det en promenad. Ha en bra dag :D
 
You can do it!

Årets blötaste promenad!

I morse när jag var på promenad klarade jagmig undan regnet ganska bra, blev bara lite blöt av små droppet som kom då. Men på eftermiddagen när jag var ute så bestämde sig himmlen för att öppna sig och kasta allt regn som fanns där upp rakt på mig, elller ja det var så det kändes iallafall :P Hade kommit halvvägs då det började så det var ingen ide att vända. När jag väl kom hem var jag blöt rakt igenom. behövde inte vri ur jackan för det rann av den! Haha. Nu hoppas jag bara att skorna ska hinna torka tills i morgon bitti men jag tvivlar faktiskt på det!
 
I morgon är det invägningsdax! och nu ska vågen visa minus! Tror inte det blir så mycket minus men bara det är minus så är jag nöjd :) Är nästan så att jag vill gå och lägga mig och sova nu så att jag kan få kliva upp och väga mig snart, men då vaknar jag nog lite väl tidigt. Ska försöka vara vaken lite längre idag så jag slipper vakna så tidigt, dagarna blir så långa då!
 
Hörs i morgon bitti då jag vägt mig!
 
You can do it!

Ny runda =)

Det fortsätter att gå bra :) I morse gick jag en promenad på 2 tim, jag gick inte jätte fort men jag rörde ju på mig iallafall :)
Nu på eftermiddagen har jag varit ute på en joggintur. Gick först 1 km sen joggade jag 5.5 km. Jogging delen tog 36 min och det tycker jag är helt okej!  Speciellt med tanke på att jag inte brukar jogga mer än 4 km och det märktes, sista km gick det riktigt sakta. Men jag klarade det :) ´Jag hade en medelhastighet på 8,2 km/h men då är första km då jag gick också medräknad och den drar ju ner lite. Utan den hade jag nog en medlehastighet på ca 9 km/h. Det var dessutom en nu runda och det ska bli roligt att se hur mycket jag kan förbättra tiden :)
Har skött kcal intaget idag också, så ja det rullar på bra nu :) Jag hoppas på åtminstone -0.5 på vågen på måndag och fortsätter jag så här så ska det nog gå bra :D
 
Ha en trevlig kväll =)
 
You can do it!

Promenader

Sammanlagt 4 1/2  timmes promenad idag, känns som det räcker ;)  2 timmar i morse och 2 1/2 halv timme nu på eftermiddagen/kvällen. Kan säga att sista halvtimmen  var jag ganska seg i benen! Har skött matintaget även idag så det här har varit en bra dag :D Det känns bra nu, jag har kommit igång igen och det tänker jag minsann hålla nu. Nu är det full fart. Under de veckor som gått då jag misslyckats lite med kaloriintags nivån så har jag iallafall hållit igång träningen och det känns som att det ju faktiskt är det viktigaste.  Så länge man håller igång med träningen så gör det inget om det slinker i några kalorier för mycket i bland.
 
Idag är det ju fredag och fredag betyder fredagsmys och det betyder oftast onyttigheter. Men inte här heller, jag har införskaffat lite gurka som jag kan gnaga på ikväll om suget uppstår.  Till denna gurka ska jag dricka några glas delikat kranvatten ;) Och på teven kommer det visas fångarna på fortet. Jag tycker det är synd att dobidoo visas samtidigt men hoppas på att det går att se på svtplay efteråt. Om det går att se dobido så ska jag göra det efter fångarna på fortet sen kan jag lova att jag ska sova!
Planen just nu är att promenera minst lika mycket i morgon eller att eventuellt byta ut kvällspromenaden mot en joggingtur. Men på förmiddagen blir det iallafall en prommis.
 
Men som sagt just nu känns det bra och det känns nästan som om att jag skulle kunna klara mitt års mål, men det är långt dit och det gäller att köra för fullt nu. Jag har iallafall inte tappat hoppet! Men jag har ett mål till på måndag som jag med all säkerhet inte kommer att lyckas med, att väga under 70 kg. Det kommer jag inte att hinna. Jag tror inte jag kommer sätta upp något mer datum mål för det målet utan jag ska bara fixa det så fort som möjligt, det är bara att köra på.
Nu ska jag fortsätta kolla på fångarna på fortet. Trevlig helg!
 
You can do it!

Träning

Jag trotsade förskylningen och tränade ändå och det var inga problem, gick riktigt bra faktiskt :D Har skött matintaget bra idag också, så nu är det full fart igen! Riktigt skönt att komma igång på allvar igen :) Nu är jag så där härligt trött efter träningen så kommer somna så fort jag lägger mig i sängen ;)
God natt

You Can Do It!

Bullform!

Är inte säker på om jag visat denna bild, men isåfall är den så bra så jag kan göra det igen ;) Tycker att denna bullform är super kul :D

Gävle :D

Wiho! Är nu hemma i Gävle igen och här för att stanna ett tag :D MIn syster skjutsade ner mig och alla mina saker förut idag. Men trots att det är otroligt skönt att var hemma igen kan jag inte låta bli att redan sakna Candie (våran hund). Hon är nu 13 år och, ja hundar blir ju inte så gammal, jag vill inte ens tänka tanken men jag måste nog räkna med att hon kommer att gå bort inom en inte allt för lång tid. Varje gång jag åker från Sundsvall så tänker jag att det kanske är sista gången jag ser henne, förstår ni hur svårt det är att åka då???
Men för övrigt är det härligt att vara här nere igen, jag har sankat allt från ensamhet till städning och matlagning. Att ta hand om sig själv. Låter som jag varit hemma och inte gjort något alls, så är det inte, men man blir ju lite lat när man kommer hem till mamma.
JAg kom ner gnska tidigt så jag har hunnit packa upp allt och grejjat på lite. Bland annat så har jag planterat om mina kaktusar (AJ!) Jag kanske inte har sagt det men jag gillar katusar och förutom två andra blommor så har jag bara kaktusar, Okej jag har bara ett jätte fönster så det är inte så många men 5 st har jag. Hellst skulle jag vilja ha en jätte stor kaktus men kanske om jag sköter om min så blir de tillslut stora :=) Stora kaktusar är ju ganska dyra...
 
Träning och mat har gått skit men nu lovar jag er och framförallt mig själv att i morgon är det full fart som gäller iallfall vad gäller kosten. Får se hur förskylningen känns i morgon, hoppas den är bättre så jag kan vara med på hockeyträningen i morgon. Jag hoppas verkligen att den är bättre så jag kan vara med, har missat 3 träningar nu och det känns inte alls bra kan jag lova! Känns som man hamnar ännu mer efter än vad man redan var.
 
Känner mig riktigt trött och seg idag så det blir nog en tidig kväll, God natt & sov gott!
 
You can do it!

Inställd invägning

Ännu en vecka som jag inte har skött mig har passerat, eller jag skötte mig super bra i veckan men helgen var värre, mycket värre... Jag har inte vägt mig. Anledningen till det är för att jag lånat ut mitt wii och då inte har någon våg, är inte helt sugen på att väga mig heller så det får vänta till nästa vecka. I helgen har jag varit riktigt svag! Inte alls kunna motstå frestelserna runtom kring mig. Dessutom vaknade jag i söndags med förskylning så inte har jag tränat heller. Nä ursch och fy, nu är det nya tag som gäller. På onsdag flyttar jag ner till Gävle igen :D Äntligen! :)
 
Idag har jag jobbat hela dagen. Börjad 06.00 och hade tid till 14.00 men pga personal brist fick jag jobba till 17.00 istället. Och eftersom man inte är super rik som student så är det super att få lite exta i kassan, speciellt nu då jag börjat med hockeyn som lär kosta lite. Imorgon är det jobb igen 06.00 till 14.00. Nu ska jag packa lite och sen ska jag sova!
 
Hade bra :)
 
You can do it!

Gunga

Den här helgen är jag som sagt barnvakt åt min systers barn igår var vi 4 timmar på stranden,spelade fotboll och lekte i lekparken. Idag har vi varit på fotbolls match som Regina spelade och sen var på standen 2 timmar och efter det har vi varit till en lekpark. Nu har vi parkerat i soffan framför en film och risken är stor för att jag kommer somna några minuter, känns som det behövs ;) Förresten, när vi var i lekparken så tänkte jag att jag skulle prova gunga lite, och vet ni vad? jag fick plats i gungan!!! Vilken lycka :D
Nu ska jag vila en stund innan filmen är slut.
Ha en bra dag :)
 
You can do it!

Medium

Så där ja, nu börjar det kännas bra igen :D Har kommit igång med träning och mat ordentligt den här veckan. And it feels good! Okej i måndags blev det ingen träning pga magont men i tisdags tränade jag hockey och igår gick jag 1 mil på förmmiddagen sen var det hockeyträning på kvällen igen.  Det är hockey träning fredag, måndag och tisdag men tyvärr kommer jag att missa alla dessa därför att i helgen ska jag vara barnvakt åt syrrans två barn och måndag och tisdag ska jag jobba. Sen på onsdag flyttar jag ner hit till Gävle igen, som jag har längtat! Jag har haft ett härligt sommarlov hemma i Sundsvall men det ska bli skönt att komma hit ner och börja skolan och få lite rutiner igen, få lite ordning på vardagen :) 
 
Jag har fått otroligt mycket bättre självförtroende sen jag började banta men i vissa situationer faller man tillbaka, för mig blir det då jag spelar hockey, det måste vara för att det är ett sådant pass inövat beteende så man liksom faller in i det igen. Jag måste försöka komma ifrån det för jag märker att jag blir på otroligt dåligt humör dessutom är det ju fullkomligt onödigt att bli så osäker på sig själv då jag inte är det i vanliga fall nu för tiden. Okej, jag har inte världens bästa självförtroende men om man jämför med hur det var förut så är skillnade otroligt stor!
 
Igår var jag på Lindex och H&M och köpte en tröja och två linnen i storlek Medium!!!! Jag kan bara inte fatta att jag kan ha medium! Medium är ju en normal storlek, hur kan det då komma sig att jag kan ha den? det värsta är att jag, istället för att berömma mig själv och tycka att det är bra, tänker ; "de var nog stora i storlekarna"
Ska det vara så svårt att ge och ta beröm av sig själv? Varför kan jag inte bara tänka att det faktiskt var bra gjort och nöja mig med det? Nej hela tiden vill man gå ner mer, Undrar om jag kommer vara nöjd någonsin? Tror inte det, men det finns nog inte heller så många smala personer som är nöjda med sitt utseende, alltid vill man ändra något! Men det får jag se då!
 
You can do it!
 

Nytt delmålsdatum

Igentligen är det invägning idag men menstruation sätter stopp för det, eller ja väga mig kan jag ju göra endå men det är ju ingen ide då den kommer visa på massa plus!
Jag tror dock att vågen skulle visa aat jag står på samma plats ungefär som för en vecka sen. Nu har vikten stått still för långe så nu är det verkligen dags att ta tag i detta igen. Nu är verkligen bantningssemestern över. Jag har fortfarande som mål att gå ner 13-14 kg till innan nyår och ska jag hinna med det så är det verkligen dags att fokusera nu! 20 vecor har jag på mig vilket betyder att jag behöver gå ner 0,7 i veckan! Det låter orealistiskt att jag ska klara det men jag tänker inte ge upp. Jag ska kämpa för min egen skull, för att jag ska nå mitt mål.
Idag är det den 13 augusti och jag hade ett delmål till idag men som ni förstår så har jag inte nått det. Nytta datum för detta delmål blir 28 augusti, om två veckor. Anledningen till delmålsdatumet är att jag börjar skolan igen den 28 aug och då skulle det vara roligt att väga under 70 :)
 
Delmål vikt: 69,9 kg. 28 Augusti
Delmål BMI: 27.3
 
Jag måste också tänka på att nu när jag börjat spela hockey så kommer jag bygga muskler och muskler väger, men samtidigt har jag så pass mycket fett kvar så det ska nog gå att bli av med en hel del till!
Inatt drömde jag att jag vaknade och vägde 59.9 kg, en fantastisk känsla som jag hoppas kommer tillbaka då det verkligen händer.
 
Nu ska jag äta frukost. Ha en bra dag :D
You can do it!

Gävlet tur och retur

Nu har jag kommit tillbaka till sundsvall igen. Åkte ner till gävle vid 12 i går och kom hem vid 14 idag. Träningen gick bra och ja det är bara så otroligt roligt! Till veckan är det träning tidags,onsdag och fredag så jag åker ner på tisdag och stannar till på torsdag, fredagsträningen kan jag inte vara med på då jag lovat vara barnvakt till syrrans barn i helgen :) Jag känner att träningsvärken kommer smygande och jag antar att den inte kommer vara nådig i morgon!
 
Tack för tipsen med keso, till veckan ska jag prova lite olika ideér :)
Idag kommer jag att fuska lite, mamma och pappa ska ha gäster och mamma har gjort en cheesecake och jag tänker inte ens försöka stå emot den frestelsen ;) Men det är ju trotts allt lördag ;)
 
Ha en bra fortsatt helg och glöm inte; You can do it!

Keep on going....

På kvällsjoggingen igår så blev det rokord, bara med 20 sec, men det är ju alltid något :) Gårdagen var ingen rolig dag alls, skit jobbig faktiskt, av anledningar jag inte känner till. Idag har det varit bättre trots att det bara blev 2 korta promenader eftersom det har regnar väldigt mycket här idag. Matintaget har jag skött ganska bra och jag tror att sötsuget som jag upplever blir därför att jag äter för sällan. Jag behöver något bra mellanmål som inte innehåller så mycket kalorier, förslag? Kan man göra något gott med keso?
 
Imorgon ska jag göra ett nytt försök att åka ner till Gävle och träna hockey, sedan åker jag hem igen på lördag. För att troligtvist åka ner igen några dagar till veckan ;) Mycket åkande blir det men det är de helt klart värt! 2 1/2 vecka kvar på sommarlovet nu sen flyttar jag ner till Gävle igen, ska bli riktigt skönt att komma igång med skolan igen och få lite vardagsrutiner :) Jag tror att det kommer gå lättare med mat och träning då också.
 
You can do it!

Inställd träning

Gårdagens hockeyträning blev inställd fick jah veta precis innan jag skulle sätta mig på bussen till Gävle, tur jag inte han börja åka, för då hade det blivit jobbigt! Jag hade inte riktigt räknat med att behöva byta ut en ishockey träning mot en joggingtur och det var inte direkt lätt heller! Hockeyn är ju bra mycket roligare. Sådetgick inte så bra på joggingturen men jag tog mig ju ut ett varv i alla fall :)
I morse blev det en promenad på ca 8 km, får se vad det blir i kväll...
 
Jag åt B-vitamin i tre dagar men nu har jag slutat med det igen! Jag blev otroligt hungrig och sugen på något då jag åt de! Och det klarade jag verkligen inte av att stå emot! Jag kunde bara inte stå emot det, jag kämpade tappert men föll hårt!
I övrigt tycker jag att det går jäkligt trögt just nu! Känns som att jag går och väntar på något, undrar vad det kan vara? Får fundera lite på det...
 
You can do it!

Upp och ner går det.

Vissa dagar få man kämpa mer än andra för att hålla sig på mattan men det är väll så det ska vara :) Det är väll bara det att svackorna blir lite djupare än vanligt eftersom dagarna på topp är så mycket bättre än förut :) Att jag gick upp 0,5 var egentligen bara väntat men jag tycker inte om att se att viktkurvan går uppåt, det är mest det som är problmet för jag vet att jag akn bara jag skärper till mig. Jag har gått ner 40 kg på 7 månader och det här är andra gången vågen visar +. Det är okej. Det vikriga är att man kommer tillbaka på banan igen.
 
Idag blir det en tur ner till Gävle igen, men den här gången blir det buss (igentligen tåg men de har ersatts med buss nu under en månad ca) istället för med bil. Blir lite krångligare men jag behöver ju inte ha med mig trunken iallafall, då hade det blivit väldigt besvärligt!
Känns lite lång att åka ca 25 mil för en träning men det är ju så jäkla roligt dessutom känns det viktigt att var med i början så man kommer in i gruppen på en gång. Bussen går 12.25 sen kommer jag hem igen i morgon vid 12 tiden. Sen kommer jag göra samma sak igen på fredag för då har vi träning igen. Vi har träning nästa vecka också men då får jag se hur jag gör. Fram till 12 aug har de rabatt på dagbiljetterna vilket betyder att jag kan göra hela denna resa för ca 65 kr, alltså 65 kr för både dit och hem rsea vilket känns ganska billigt ;) Men efter 12 aug bilr det dyrare så då vet jag inte om jag kommer att ha råd att åka upp och ner hela tiden. 
 
You can do it!

Invägning V. 30-31

Som förväntat...
Det gick som jag förväntat mig +0.5. En besvikelse, men samtidigt ska jag nog vara glad att det inte var mer.
Nu gäller det att ta fart och dra igång ordentligt igen. Men varifrån ska jag få motivation, inspiration och ork till att göra det?
 
Startvikt: 112 kg
Start BMI: 43.7
Längd:1,60

Nuvarande vikt: 71.9 kg (- 40,1)
Nuvarande BMI: 28,1 (-15,6)

Delmål vikt: 69,9 kg. 13 Augusti
Delmål BMI: 27.3
 
Har fortfarande gått ner 40 kg iallafall ;)
 
I can do it!

Gaah!

Just nu vill jag bara vräka i mig någonting ätbart! Varför är vissa dagar värr än andra? Ibland blir jag så sugen på någonting så jag vet knappt vart ja ska ta vägen! Jag åt två smörgåsar, men vad hjälpte det??? Ingenting!
I morgon bitti är det vägning och jag räknar nästan med att vågen kommer visa plus OM den skulle visa minus så är det inte mycket iallafall. Jag har skött ätandet så dåligt sista två veckorna så jag förtjänar inte att vågen ska visa minus den här veckan. Väga mig ska jag iallafall. Jag ska väga mig främst för att sätta punkt för "ätarveckorna" som varit. Jag ska väga mig och börja om :) Måste komma igång igen, känns som jag har tappat lite motivation men jag ska allt leta reda på den igen :D

Fest

För tredje helgen i rad så var jag på fest i går. Det var min farbror som fyllde 60 år. Så det blev som en släktträff :P Jag höll mig bra då det gäller maten och åt inte något onödigt. Hoppade över efterrätten, åt inga chips och på kvällen då det dukades fram korv tog jag en frukt :) Har haft det lite kämpigt de senaste dagarna så det kändes riktigt bra att kunna stå emot frestelserna :) 
Igår blev det ingen träning alls för då jag vaknade gjorde vi oss i ordning och åkte och kolla på agilitutävling. Har alltid vela ha en hund att träna agillity med så var mest där och kollade vad man skulle kunna skaffa för hund då jag har möjlighet att göra det  :) det var riktigt roligt att se alla glada hundar, de tyckte verkligen att det var roligt!
Idag ska jag iallafall ut och gå snart med min kusin sen blir det nog ett pass ikväll också. 
Den här veckan har jag två ishockey träningar en på tisdag och en fredag. Har planerat att gå på båda så det blir lite åkande fram och tillbaka nu. 
Nu är det bäst att jag går mig gör mig i ordning så jag inte kommer för sent. 
 
You can do it!

"Hår problem"

Jag har ju glömt att skriva om mitt hår! Jag har nämlingen börjat tappa hår! De bokstavligen faller av! När jag borstat håret blir bosten full! Har aldrig haft detta problem förut så i början var det lite skrämmande. Men idag var jag in på apoteket och berättade att jag bantar och att jag tappar hår och de rekomenderade mig att äta B vitamin tillskott så nu ska jag prova det och se om det blir bättre :) Hoppas på det för annars så blir jag snart flintskallig ;)
Är det någon annan som också upplevt detta?
 
You can do it!

Trött kropp...

Idag bor jag i en trött kropp! Träningen igår otroligt rolig, det går inte att beskriva. Allt var roligt, jag tyckte till och med att uppvärmingen var rolig, kanske var det för att jag inte höll på att dö av ansträngning redan där som jag brukade förut. Jag var lite nervös innan träningen drog i gång att uppvärmningen skulle bli jobbig men det gick bra. Men uppvärmningen var mycket lugnare än i vanliga fall också eftersom det var första träningen. Nästa vecka har vi två träningar till och jag gissar att de kommer bli bra mycket jobbigare!
När jag vakna i morse trodde jag att jag knappt skulle kunna röra mig på grund av träningsverk men det gick bra, känner bara av träningsverk i rygg och lite i låren men jag var ut och joggade i morse ändå men det gick ganska sakta men jag tog mig ut iallafall. Kroppens käns mycket trött och seg idag men jag tror nog att jag tar en promenad ikväll så jag kommer igång lite. Misstänker att träningsverken är värre i morgon.  När jag kom tillbaka tänkte jag äta havregryns gröt som jag brukar, var bara ett problem med det jag glömde att jag inte hade handlat. Så här såg det ut i kylskåpet:
 
Ganska tomt! Haha
Hittade dock ett paket nudlar i skafferiet så det fick bli nudlar till frukost. Sen satt jag mig i bilen och åkte hem till sundsvall igen :)
Nu ska jag göra lite sallad sen blir det nog en prommis.
You can do it!
 

Första hockeyträningen :)

Träningen gick bra :) Det var roligare än vad jag kunnat föreställa mig och jag var inte skit dålig, tycker iallafall jag ;) Det var jobbigt men inte så jobbigt som jag trodde, men det var ju första träningen så tränarna sa att det skulle bli en ganska lugn träning :) Vi ska ha två träningar till veckan och då blir det nog värre skulle jag tro. Jag kommer nog ha ont i varenda kroppsdel i morgon men det gör ingenting, det tar jag! Jag längtar redan till nästa träning :) Får se hur det blir med morgonjoggen i morgon, kanske blir en lugn promenad istället.
God natt
 
You can do it!

Nervöst

Ja, nu börjar det bli nervöst inför kvällens hockey träning! Kom ner till Gävle för en stund sedan och om ca en halvfärtimme är det dags att åka mot Sandviken :) Många fjärilar i magen nu och mer lär det bli! Vet egentligen inte vad jag är nervös för; är det för att träffa alla lagkamrater för första gången eller är det för själva träningen, kanske är det en blandning av båda. Men lite nervös är jag allt för att vara sämst på planen! Jag vet ju inte hur duktiga de andra är, de kanske är super bra och jag har itne enchans att hänga med! 
 Men det går nog över då man kommit dit och börjat fixa med sakerna och värma upp och så :) Shit vad jag har längtat och nu 'är det äntligen dags. För 7 månader sen kunde jag aldrig i min vildaste fantasi tro att jag skulle börja spela hockey igen det här året, kanske någon gång men inte redan! Jag vägde 112 kg och gjorde inte så mkt annat än att sitta i soffan och äta och nu ska jag börja spela hockey igen, det går inte att beskriva känslan!  Jag har saknat hockeyn så mycket och nu äntligen har jag själv sett till så att det är möjligt för mig att börja igen :) Dags att gör mig i ordning.
You can do it!
 

Förvirrat?

Dagens morgonpromenad var riktigt jobbig, till och med värre än igår! Kroppen verkar inte orka, kanske den behöver lite vila? Problemet är bara att jag inte vill vila! Jag vill träna som en tok för att nå mitt slut mål, jag vill vara klar med viktminskningen och bara kunna fokusera på att träna upp lite muskler. Jag är less på att banta, banta, banta. Jag vet, jag kommer ju så klart fortsätta då jag nått mitt mål men då ska jag ju hålla vikten så då kan jag äta lite mer än vad jag har gjort senaste halvåret iallafall. Hela tiden snurrar tankar om bantning i mitt huvud, speciellt nu på sommaren då jag inte har något annat för mig. När jag gick i skolan gick det bättre för då fick man tänka på annat då och då men nu är det bara bantning. Men jag har kommit fram till att jag glömmer dela med mig av mina tankar om bantningen och när jag sätter mig ner och ska försöka skriva om de så kan jag inte tänka alls. Det är när jag är ute och går som de flesta tankar komemr och man går och dagrömmer hela promenaden såjag glömmer nästan bort att gå. Ibland "vaknar" jag till och höjer tempot men efter en stund så går jag sakt igen! Men jag tror att dessa stunder som är fulla av förvirrande tankar är värd guld! Att bara få gå och inte bry sig om något annat än att sätta ena foten framför den andra, det är så skönt. Sen att jag tänker så mycket att jag blir förvirrad det bryr vi oss inte om! Det svåraste just nu är nog synen jag har på mig själv. Förut var jag den tjocka tjejen, vem är jag nu? Hur ser andra mig? Kanske jag ska gå ut på stan och träffa lite olika folk och sedan fråga de? Haha nej då men ibland känns det som att man skulle vilja det bara för att få veta.  Men nej, jag ska nog komma underfund med det också så småningom :)
 
För övrigt så har jag och mamma varit ute och handlat idag, Vi var på rusta och handla tvättmedel och sånt sen var vi på Stadium där jag köpte ett par korta träningsbyxor som jag kan ha under då jag spelar hockey. Efter det åkte vi till en lokal sportbutik och köpte ett par strumpor som jag också ska ha då jag spelar hockey :) Dyrt är det men bra blir det :D
Jag har bestämt mig för att vila ikväll och i morgon bitti, så att jag är någorlunda pigg i morgon kväll då det är ispremiär :) 
 
You can do it!
 

Minusfemtiotvåkg

Välkommen! Här kan du följa min resa från 112 kg till min målvikt, 60 kg. 2012 bantade jag bort 42 kg. 2013 års nyårslöfte är att väga under 60 kg nästa nyår.

RSS 2.0