Helgen

Helgen har varit helt okej, blev dock ingen träning, men höll kalorintaget på godkänd nivå lördag och söndag, inte i fredags för då åt jag lite godis. Jag tycker det är okej att en dag i veckan få äta det man är sugen på, självklart med måtta men ibland måste man nog tillåta sig själv att vara lite onyttig för att orka veckans resterande dagar. Så tänker iallafall jag :)
 
Idag tänkte jag träna inna praktiken men jag kände att jag behövde sova så jag gjorde det istället och eftersom det regnar ute så är det inte så lockande att springa en vända nu.. Men det blir att man går och rör sig ganska mycket på praktiken så ja har inte bara latat mig idag ;-)
 
Jag läser varje dag om olika bantningsmetoder som finns. Varje tidning man läser har ett gäng olika artiklar om olika bantningsmetoder, tycker det är ganska roligt att läsa men det är inget jag tar åt mig. Jag kör på som jag gjort för det funkar för mig!
Anväder appen fortfarande och idag har jag 479 kcal kvar så jag bör nog äta något till kvällsfika, inte bra om man äter för lite heller. Jag tycker att det är svårt att hålla sig på rätt nivå men jag försöker.
 
Nu ska jag städa lite så det går att röra sig i lägenheten utan att måsta sicksacka mellan alla saker..
 
You can do it!

Shapeup!

Nu sitter jag på skolan, har varit på gymmet och sprungit 4,5 km på bandet, alltid skönt att starta dagen på detta sätt, jag blir piggare och på bättre humör hela dagen :) Är på skolan nu för jag skulle lämna igen en bok som jag lånade till tentan i lördags, som för övrigt inte gick så bra, börjar praktiken klockan 9 så ska snart åka dit..
 
Idag är det finaldagen av våran tävling och för min del visade vågen på -3 kg. Inte vad jag hade velat då vi startade men som det är nu är jag mest glad för att inte ha gått upp i vikt så det får duga :) Problemet nu är bara att räkna ut hur mycket procent 3 kg av 79,3 är... Matte är inte min grej, eller ja, jag tycker att det är ganska roligt men det tyckte jag inte då jag läste det så jag kommer inte ihåg mycket alls från det..
 
För er som har följt mig så vet ni att jag i början använde en app som heter shapeup club, den har jag nu börjat använda igen. Det är lite drygt att fylla i allt man äter i början men man lär sig och vänjer sig ganska fort och den appen är riktigt bra. Man fyller i längd, vikt och ålder, sen kan man fylla i hur mycket man vill gå ner i veckan så räknar appen ut hur många kalorier man kan äta varje dag. Man kan också fylla i en målvikt, så räknar appen ut hur lång tid det tar att komma dit om du håller ditt vecko mål.. Sen kan man lägga in träning, då räknar den ut på ett ungefär hur många kalorier du har förbrukat och lägger till det på kalorimålet för dagen, eftersom att om du tränar kan du äta mer.. Jag brukar inte lägga till min träning för jag vill inte gå över mitt dagliga mål oavsett om jag tränat. Då är det bara ännu mer positivt om man kan hålla sig till de tilldelade kalorierna för då vet man att utöver det så har man tränat också ;) 
 
Ha en bra dag!
 
You can do it!

Tillbaka...

Magsjukan är över! Så skönt, kände mig mer död än levande några dagar. Det positiva med det hela är att vågen visar lite minus..
 
Idag har jag altså mått bra men stanna hemma en extra dag så idag har jag tvättat allt som går att tvätta, vädrat och städat, allt för att få ut magsjukan härifrån! Och jag har varit på en promenad för att få lite frisk luft :)
Imorgon blir det till att återgå till praktiken, börjar nio så tänkte hinna till gymmet en sväng först.
 
Imorgon avslutas tävlingen jag har med några medlemmar i familjen. Har inte blivit många minus för mig men det låter som det inte har gått speciellt bra för det andra heller så man vet aldrig! Dessutom har jag startat en ny tävling med en kompis, med slutdatum 1 juni. Största motivationen i den här tävlingen är att jag vägrar förlora mot henne!
 
Här är min nya bakgrundsbild på telefonen!
 
You can do it!
 

magsjuka

Hej igen, jag antar att några av er har listat ut att då jag inte skriver nått här på bloggen så går det inte så bra.. och nu var det längesedan jag skrev. Det har inte gått bra alls, tycker att allt har varit lite upp och ner vänt.. Just nu går viktminskningen väldigt bra men det beror inte på att jag är duktig utan det beror på att jag har magsjuka så det jag äter kommer upp lika fort... Jag har haft praktik i en vecka nu så jag antar att magsjukan kommer därifrån..
 
Tävlingen är slut på torsdag och jag kommer inte vinna den, min storebror Linus har varit super duktig hela månaden och kommer lätt att vinna detta och det har han verkligen förtjänat! Jag är så glad för att han har kommit igång!
 
Idag tänker jag ligga i soffan hela dagen, orkar nog inte annat heller..

Minusfemtiotvåkg

Välkommen! Här kan du följa min resa från 112 kg till min målvikt, 60 kg. 2012 bantade jag bort 42 kg. 2013 års nyårslöfte är att väga under 60 kg nästa nyår.

RSS 2.0