Första matchen

Ja så var första matchen spelad, vi förlorade med 0-4 men det var fvår första match så jag tyker vi får godkänt ändå. För att inte ha spelat atch på tre år så ger jag mig själv godkänt också, helt okej match men det kan bli bra mkt bättre. Mamma och pappa kom och överaskade också :) Jag skulle igentligen åka tåg hem till sundsvall på lördag men eftersom de kom ner och tittade så fick jag åka bil hela vägen hem :)
Nu blir det snart lunch sen åka till syster en sväng :)
Ha en bra söndag :)
 
You can do it!

Pink!

Nu har jag köpt biljetter till pink konser i Ericsson globe den 26 maj! Woho! Kommer bli min första konser någonsin! Sjukt kul!
Så det är fredag, jag är ledig, jag har match ikväll och jag har Pink biljetter, kan f'n inte bli bättre nu! Eller jo en sak som kan göra denna dag bättre är att Pinks nya album som jag har beställt, kommer med posten se, håller tummarna!
 
Trevlig Helg <3
 
You can do it!

Foten

Min stukade fot är fortfarande stukad ;) men jag har inte ont, den är lite svullen men jag får på mig skridskon så i morgon blir det match :D Woho! Hoppar dock över dagens träning så det inte blir nå tok innan i morgon ;)
Ska bli riktigt roligt att spela match är ju ca 3 år sen nu, men det är lite skrämmande också. Det ska också bli spännande att se vilka man får spela tillsammans med, man har ju några man gärna spelar med och några man mindre gärna spelar med, men det blir nog bra :)
Jaha, annars då? Ja i måndags då jag stukat foten och insåg att jag inte skulle kunna träna på några dagar så blev jag depp och åt en massa onyttigheter, egentligen bör det ju bli tvärtom för när jag inte få träna bör jag äta ännu mindra kcal men men så kan det gå... tisdag blev också en skrot dag men idag och igår har det gått bra :)  Har ju inte träna men jag har ätit som jag ska iallafall :)
 
Vet inte om jag har skrivit det men jag är ett Pink fan och jag har nydligen fått reda på att hon kommer till Sverige 26 maj och biljetterna släpps i morgon, så nu har jag ställt väckarklockan för att vara redo vid datorn och beställa biljetter till mig och Nina.  :D Längtar redan trots att jag inte har biljetter ännu :P
Ha en bra dag :)
 
You can do it!

Stukad fot

Idag på min kvällsjogginrunda så klev jag snett och stukade foten som nu är rejält svullen, jag kan bara hoppas att den blir bättre fort eftersom vi har våran första hockeymatch på fredag som jag verkligen, verkligen vill var med på! Men som foten ser ut nu så skulle jag inte få ner den i en skridsko... Håller tummarna för att det ska var en vrickning som snart går över men ja jag tvivlar... Nu ska jag sova, har tvätttid 07,00 i morgon, ser inte framemot det men då jag går i skolan på dagarna och tränar på kvällarna så blir det inte så mkt tid över för tvätten ;) Go natt

You can do it!

Det går inte så bra...

Nej nu går det faktiskt skit dåligt!
Skötte mig hela veckan men har förstört det nu i helgen. Har ätit massa onyttigt och igår hade vi lagfest och jag lovar att jag var inte nyktrast på den festen, snarare fullast! Och som ni förmodligen vet så innnehåller alkohol en otroligt stor mängd kcal.
Jag tänker inte väga mig i morgon därför att jag vet att vågen visar plus, och av tidigare erfarenheter från sådana tillfällen så vet jag att om vågen visar plus kommer det bli ännu en onyttig dag... Så imorgon fortsätter träning och kcal koll som om ingenting hänt, det är bara att köra på det är ingen mening at ångra det man gjort. Men jag ska inte säga att jag ångrat alkoholen, för jag hade välldigt roligt, men jag hade ju kunnat skippa allt annat onyttigt man tryckt i dig. Varför kan jag inte vara som en normal person och äta vettiga mängder? Nej, jag vräker i mig så mkt som möjligt på kortast tänkbara tid! JAg vet inte vad jag ska göra åt det heller. Jag kan inte bara fortsätta säga att jag ska ta nya tag heller för det funkar inte att ta nya tag en gång i veckan..Jag måste ta nya tag som räcker iallfall till nyår då jag förhoppninsvis kan börja fokusera på att hålla vikten stabil,  men hur f** ska jag få krafter till det då?
En funderingarnas kväll...
 
Hoppas ni haft en bra helg och kommer att få en ännu bättre vecka, Kram

God morgon!

Har haft lite fullt upp de sista dagarna med skola, gym och hockeyträningar.
Tycker att jag sköter maten bra nu och tränar känns det som att jag gör hela tiden, men det känns som att vikten står stilla, kan bero på att jag bygger muskler men jag tycker att jag förbränner så mycket så jag ändå borde gå minus. Det är väldigt frusterande!
Idag har jag skola 9-12 vi ska vara i gymnastigsalen och på skema står "hänga", undrar vad det kan vara... Efter skolan ska jag och Maria på gymmet  och jag har också planerat in en joggingrunda senare ikväll eftesom jag inte kan springa på löpbandet på gymmet då jag har för dåliga inneskor. Hoppas på att kunna köpa nya snart med det dröjer nog en vecka till.
O just det jag köpte en ny vinter jacka i söndags, på stadium, så här ser den ut:
Har alltid velat ha en vit vinterjacka och ja nu har jag en :D I strl 36! Nog för att de måste vara stora på storlekarna men ändå lite roligt :D När jag köpte den var det 400 kr rabatt och medlemsdagar på stadium med 25% rabatt , så betalade bara 750 kr :) Nu  vill jag gärna att det ska bli vinter så jag får börja använda den :) Annars händer det inte så mycket nu det är skola och träning som tar upp min tid och jag kämpar på med viktminskningen trots att det känns lite motigt just nu.
 
You can do it!

Candie <3

Grattis Candie <3
Idag fyller min allra bästa vän 13 år. Jag är ju inte hemma hos henne men jag har beordrat resten av familjen att ge henne en korv från mig, vilket är det godaste hon vet! 13 år är mycket för en hund och jag är otroligt glad att hon fortfarande lever och mår bra, samtidigt som jag mår dåligt för att jag vet att hundar inte brukar bli så mycket äldre än 13-14 år... Men just nu mår hon bra och kanske lite extra bra just idag då hon får äta lite korv :D
 
Kärlek <3

Hockey

Ja invägningen igår gick väll inte riktigt som jag hade tänkt men så kan det vara ibland, jag fuskade lite för mkt i helgen och det straffade sig snabbt. Nu är det nya tag igen (känns som jag skrivit det lite för många gånger nu) men på lördag har vi lagfest och då kommer jag förmodligen inte bara dricka vatten så nästa invägning ligger risigt till den också... Men jag kör full fart med träningen, var på gymmet i morse och ikväll ska jag och Sofie ut och springa. Imorgon innan skolan är det gymmet igen och på kvällen har vi hockeyträning :) Varje dag längtar jag till nästa hockeyträning, det är så otroligt roligt så jag skulle träna hockey varje dag om jag kunde!
 
Jag har fått lite skrivkramp tror jag, är det något ni undrar över, eller vill att jag ska skriva mer om? Jag skriver gärna men jag kommer inte riktigt på vad jag ska skriva om just nu ;) Så skicka en kommentar och ni har något ni funderat på!
 
You can do it!
 
 

Invägning v. 37

Jag har inte riktigt tid att skriva nu men i morse visade vågen iallfall på samma som i torsdags. Alltså;
 
Startvikt: 112 kg
Start BMI: 43.7
Längd:1,60
 
Nuvarande vikt: 69,8 kg (42,2)
Nuvarande BMI: 27,3 (-16,4)
 
Delmål vikt: 65 kg. 29 oktober
Delmål BMI: 25,4
 
You can do it!

Den lever!

Min telefon överlevde gårdagens dusch :D riktigt skönt, ville verkligen inte ha en ny.

Jag har varit ute på en joggingrunda och ätit frukost och ända har ingen annan i huset klivit upp ännu. Idag ska jag göra rent i akvariumet till sköldpaddan Ior och sen ska jag iväg och inhandla en typ av shapeup byxor med förhoppning om att dessa kan hålla in min mage då jag springer, eftersom att huden på min mage inte hängt med så har jag mycket hud som hoppar när jag springer, vilket gör mkt ont efteråt. Så jag tänkte gå på Kappahl och köpa dessa: http://www.kappahl.se/article/gordel. Problemet är bara att storlekarna är 36/38 och 40/42 men jag är nog snarare 38/40 men jag får väll prova o se.
Sen tänkte jag ta en joggingtur till innan jag sätter mig på tåget för att ta mig hem till Gävle igen :)

You can do it!

:s

Dagens negativa:
Min telefon kanske har avlidit! Den blev idag mer eller mindre dränkt i vatten... Var hemma hos syrran och la telefonen på en bänk i hallen för det är typ enda stället där jag har mottagning där ute i skogen... På en hylla ovanför låg en vatten pistol som av någon underlig anledning började läka precis då min telefon låg precis under! När jag tog upp telefon rann det vatten mellan mina fingrar och då jag tog bort bakstycket så simmade batteriet, och resten av telefonen, i vatten. Tog ur batteriet på en gång och har inte vågat provstarta den ännu... Gör ett försök i morgon bitti men jag tror verkligen inte att den överlever :( 
 
Dagens positiva: 
Idag klev jag upp 07.00 för att hinna med en joggingtur innan jag åkte och kolla på syrrans dotters fotbolls match. Sen åkte jag hem till dem och myste lite, och sen gick jag, systers två barn och hennes sambo på bio. Syrran kunde inte följa med för hon skulle jobba. Vi såg Madagaskar 3, inte den bästa film jag sett men heller inte den sämsta. Sen åkte jag hem och tog ytterligare en joggingtur, nu sitter jag i soffan och tänker stanna här resten av kvällen :)
 
You can do it!

Extra invägning torsdag v.37 Under 70!

Jag vet att det inte är invägningsdag idag men jag var bara tvungen att kolla så att vikten gick åt rätt håll! När jag insåg vad vågen visade, det tog ett tag innan jag fattade, spreds lycka i min kropp :D -3,2 kg !!! Sen i måndags... Jag måste ha haft massor med vatten i kroppen i måndags, för det kan ju inte vara möjligt att gå ner så mycket på tre dagar annars. Men det känns hur som hellst grymt, otroligt, fantastiskt skönt! Äntligen är jag nu under 70 kg!
 
Vad ska jag nu har för delmål?
Förut har jag inte haft svårt för att bestämma delmål, men nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Att komma ner på 65 kommer att kännas grymt men jag vill ju gärna ha ett slutdatum, med det är så svårt att veta hur lång tid det kan ta. Men 5 kg på 6 veckor kanske låter vettigt?
 
Startvikt: 112 kg
Start BMI: 43.7
Längd:1,60
 
Nuvarande vikt: 69,8 kg (42,2)
Nuvarande BMI: 27,3 (-16,4)
 
Delmål vikt: 65 kg. 29 oktober
Delmål BMI: 25,4
 
LYCKA!!!
 
You can do it!
 

Bra start :)

Den här veckan har har börjat bra, om man bortser från gårdagens vägning då ;) I går morse var jag på gymmet sen var jag i skolan på eftermiddagen och där hade vi typ gymnastik i jympasalen i 2 1/2 timme sen hade jag hockeyträning i går kväll :) I morse var det gymmet igen och sedan samma sak på skolan som igår fast i 3 1/2 timme. Efter denna tränigsstart så valde jag att vila ikväll för jag är helt slut och har träningsver på inte bara ett ställe! I morgon kväll är det hockey som gäller igen :) jag har även skött maten bra och bara ätit det som jag behövt, ingen ing onödigt :) Och så ska det fortsätta nu!
 
You can do it!

Invägning v36

Ja det precis som jag trodde. +2,8 kg. Det ända som känns bra med det är att jag ju vet anledningen jag vet att det är för att jag ätit för mycket, det hade varit bra mycket mer jobbigt om jag inte hade vetat anledningen.
Nu är en ny vecka.
 
Startvikt: 112 kg
Start BMI: 43.7
Längd:1,60
 
Nuvarande vikt: 73 kg (- 39)
Nuvarande BMI: 28,5 (-15,2)
 
Delmål vikt: 69,9 kg. 1 oktober
Delmål BMI: 27.3
 
Jag vet inte vad jag ska skriva, finns inte så mycket att säga om det...
 
 
You can do it!

Vägning?

Vet ni vad? jag har funderat hela dagen på om jag ska väga mig i morgon eller ej. Och det jag har kommit fram till att det är självklart att jag ska göra det, varför inte? Jag tror att det är dessa veckor som det är riktigt viktigt att ha invägning . Jag har alltså haft en riktig skit vecka! Jag har ätit allt jag har kommit åt och då menar jag verkligen allt! Jag kommer inte bli förmvånad om vågen visar på mer än +3 kg Jag kommer bli ledsen och besviken på mig själv när jag kommer se det på vågen men jag tror att det behövs just nu för att komma igång igen.  Den här veckan har jag till och med ätit onyttigt då jag inte varit sugen på det, varför? Jag har fått dåligt samvete samtidigt som jag suttit och ätit men ändå inte kunnat låta bli. Jag har bara vräkt i mig.
Förmodligen för att det är det jag jämt gjort. Jag har ätit då jag haft tråkigt, varit ledsen, glad, eller helt enkelt bara varit sugen och den vanan är djupt rotad och ibland hamnar man där igen, nu ska jag "bara" ta mig därifrån... Just nu känns det tungt. Jag har under hela tiden, sen jag började, känt att jag kan klara det här helt själv men nu vet jag inte, känns som jag skulle behöva ha någon/något som kan inspirera mig och få mig på rätt spår igen...
 
Jag vet ju att jag kan.
 
 

Sötsug!

Nu har jag väll mer eller mindre fått svar på varför jag dessa dagar haft lite svårt att hålla mig ifrån godsaker, tio dagar för tidigt, kom menstruationen i tisdags och ja jag vet ju att under den tiden kan jag inte hålla mig borta från gosakerna. Den har alltid varit mycket punktlig för mig så det kom som en mindre chok att den kom så tidigt, men jag tycker mig ha läst att mensen kan bli mer oregelbunden under viktminskning, någon som vet något om det?
Ja så kaloriintaget har varit på tok för höt några dagar men jag klarar bara inte av att stå emot!
Träningen går iallafall bra. Jag har tränat på och det käns bra. Hockeyn känns som den går bättre och bättre och jag börjar få lite fart på fötterna.Vi skulle ha spelat match på lördag men den blev inställd så nu hoppas jag på att det kommer planeras in någon ny träningsmatch ganska snart.  Ikväll är det iallafall träning så kanske vi får höra något då :)
 
You can do it!

Varför???

Varför reagerar man så???
När det går dåligt eller inte som jag vill så äter jag! Och det är väll en stor anledning till varför jag blev så stor...Trots att det igår handlade om att jag inte nådde målet så åt jag massor, godis, popcorn och smörgåsar. Hoppade över middagen och åt smörgåsar istället! Även om jag har gått ner massor i vikt så sitter det, matbehovet, då det går dåligt kvar. Jag vet inte hur jag ska göra för att lära mig hantera det. För i det läget är jag inte stark nog att stå emot. JAg vill, jag vill men jag kan inte stå emot. NU kommer jag få kämpa som en tok resten av veckan för att gå ner det jag vill. Smart? Nej. Hur tänker man liksom, det blir ju som att man bestraffar (beror på hur man väljer att se det) sig själv för sitt misslykande. Men ändå blir det som en belöning för jag vill ju ha det just då trots att jag vet att det inte är bra för mig.
 
Jaja det var igår och nu är det en ny dag. Tvättstugetid 7-9 så det blev en tidig morgon. Efter det ska jag på gymmet och efter det blir det skola 13-16.30, sen ska jag ut och handla lite hockeysaker sen ska jag ha fys träning med Sofie och Linnea . Slog dock rumpan igår på hockeyträningen så får väll se hur det går ;)
 
You can do it!

Invägning v 35

Vet ni vad? Jag lyckades inte...-0,3 visade vågen, känslan som går igenom min kropp är besvikelse och uppgivenhet men bara för en stund... 70 kändes just då så nära men så långt borta men jag vet ju att det inte krävs så mycket för att klara gränsen, den är nära nu. Men jag ville så gärna! Dock har jag vägt mig några gånger den här veckan så jag visste redan innan att det skulle bli svårt att nå den gränsen men den här veckan tänker jag inte väga mig en enda gång, inte förens nästa måndag!  Och denna vecka ska jag göra allt för att komma under 70. Under 70 har alltid varit en dröm. I början tänkte jag; "tänk om man skulle väga under 70" ja typ så iallafall. Då kändes det omöjligt och så långt bort! Men nu är et så nära, häftigt, ännu häftigare kommer det kännas när jag äntligen lyckas :D Jag kom att tänka att jag ju har tränat mycket och kanske är det så att jag har byggt lite muskler den här veckan. Jag vill iallfall tro att det är så ;)
 
Startvikt: 112 kg
Start BMI: 43.7
Längd:1,60
 
Nuvarande vikt: 70,2 kg (- 41,8)
Nuvarande BMI: 27,4 (-16,3)
 
Delmål vikt: 69,9 kg. 10 november
Delmål BMI: 27.3
 
You can do it!
 
 

Träningsveckan

I morgon är det dags igen, invägning. Den här veckan ser jag framemot det med skräckblandad förtjusning! Jag vill så gärna att vågen ska visa under 70  och gör den inte det så kommer jag att bli riktigt besviken. Jag har hållt kaloriintaget under 1500 alla dagar förutom i fredags för då åt jag lite glass och någon smörgås för mycket. Dessutom har jag tränat så det borde ju gå neråt.
MIn träningsvecka:
Måndag: 1 promenad + hockeyträning
Tisdag: 1 promenad + hockeyträning
Onsdag: 1 promenad + Fys träning med sofie
Torsdag: 1 promenad + Fys träning med sofie
Fredag: Hockeyträning
Lördag: Hjälpt sofie flytta
Söndag: 1 promenad + Fys med Sofie och Linnea
 
Ja dagens fysträning har vi inte haft än men den ska starta 17.00 har vi bestämt ...
Men jag har alltså tränat enligt mig ganska mycket och hållt maten ganska bra då bör ju 0.6 kg inte vara helt omöjligt. Men jag kommer bli så besviken om så inte är fallet... Jag blir besviken redan nu när jag bara tänker på att det kan vara så! Haha. Jag kommer vakna tidigt i morgon, det gör jag varje invägningsdag...
Ja ni lär ju få veta i morgon bitt i hur det gått, håll tummarna för mig!
 
You can do it!

Minusfemtiotvåkg

Välkommen! Här kan du följa min resa från 112 kg till min målvikt, 60 kg. 2012 bantade jag bort 42 kg. 2013 års nyårslöfte är att väga under 60 kg nästa nyår.

RSS 2.0