Mycke nu :)

Det är mycket som händer nu och ingen är gladare för det än mig :) Har haft en hel del att göra i skolan och dessutom tränat, då finns inte så mycket tid över faktiskt. Igår klockan 4 skickade jg in min hemtenta och tog höstlov, så nu är det lov en vecka :) I går kväll kom amma och pappa hit och vi var ut och åt på en china resturang där de hade buffe, tror ni jag räknade kalorierna då? ;) Mamma och pappa kom ner för att de idag skulle åka vidare neröver och köpa en bil. Själv satte jag mig på bussen med laget mot leksand för seriematch nummer 2. Ännu en förlust efter straffar blev det... Tungt, så klart, men idag spelade vi riktigt bra :) När mamam och pappa köpt bilen så kom de och tittade på matchen och lämnade sedan bilen, som de åkte i ner,till mig så nu slipper jag åka buss till och från träningarna! Woho!!! UNDERBART! Funkade igentligen bra till träningarna men hem är det så drygt!
Imorgon kommer min storasyster och hennes två barn ner hit och hälsar på och de ska stanna tills på tisdag :D . Så då blir det nog inte mycket till tid över ;) Men det ska bli riktigt roligt! PÅ tisdag åker vi hem till sundsvall och jag ska jobba där ons & tors, längtar redan efter att få träffa alla barn :)
 
Nu ska jag se Music and lyrics och fika lite. Trevlig helg
 
You can do it!

Sundsvall

Ja i helgen har jag varit i sundsvall.
I fredags så var jag, mamma, pappa och storebror Linus och bowlade :) riktigt roligt och innan vi åkte hem så spelade jag och Linus biljard några gånger. Mamma vann bowlingen och Linus vann biljarden så det gick inte så bra för mig men det var inte det viktiga ;)
På lördag hjälpte jag pappa och köra skräp till soptippen på förmiddagen, pluggade lite mitt på dagen och på kvällen åkte jag till syrran som hade fest.  Jag hade tänkt att inte dricka så mycket men den planen gick inte så bra. Jag var nog fullast, vilket inte är vanlig, men de tre senaste festerna jag varit på så har det ju varit så, så jag kanske får vänja mig med det :P Och som ni kanske förstår så blev det inte alls mycket gjort i går. Var med min systerdotter på karate och på kvällen åkte jag en snabbis och hälsa på storebror och hans familj.
Nu sitter jag och ska försöka göra en dans som vi ska redovisa på onsdag, eller just nu letar jag musik vilket visat sig inte vara så lätt... 14.40 ska jag ta bussen mot stan för att sedan ta tåget till Gävle. Som vanligt med blandade känslor! Tur jag har kompisarna och hockeyträningarna där nere annars hade det varit riktigt svårt att motivera sig till att åka ner.
 
Nej nu är det bäst jag fortsätter leta låtar!
 
You can do it!

Uppdatering

Ja, ni som följt min blogg på senaste tiden har märkt att det varit mycket upp och ner. Ena dagen har det varit full fart på träning och viktminskning och andra dagen har jag haft fullt fokus på att äta så mycket som möjligt ungefär...
Den här veckan har varit tuff på många sätt.  I måndags mådde jag verkligen inte alls bra och jag är otroligt glad att jag har några super bra kompisar i klassen som hjälpte mig då. På tisdagen så följde jag med M (kompis i klassen)hem till henne och hennes familj för att slippa vara ensam hela tiden, jag tror det är det som blir jobbigast, även om jag träffar klasskompisarna på skolan och tjejerna i laget på hockeyn så har jag mycke tid ensam. Vi går i skolan ca 3 dagar i vecakn och resten av dagarna spenderar jag själv hemma, jag blir ju knäpp och otroligt less på mig själv. Alldeles för mycket egentid och alldeles för lite kontakt med andra mäniskor gjorde att jag lixom typ bröt ihop lite i måndags.. Nu låter det som att jag aldrig träffar nå folk men det gör jag ju inprincip varje dag men det blir på ett annat sätt än det jag behöver. Tror fan att det är kroppskontakt man behöver i bland! Inte vet jag men det är nog så det känns. Familjen är ju de som man oftast släpper in närmast men de är ju i Sundsvall, lite långt att åka till sundsvall för en kram ;)
Att jag fick följa med M hem var guld värt och gjorde underverk för humöret. En helt vanlig vardag för dem, men för mig var det super att få vara där och bara vara men ändå ha människor runt omkring och speciellt barn, barn är så härliga!
Jag vet inte riktigt vart jag är just nu men på väg uppåt iallfall hoppas jag, och det känns så också.
I morgon åker jag till Sundsvall. Som vanligt ser jag framemot det men jag vet ju också att varje gång jag åker upp så måste jag åka ner, även om jag trivs här nere så är det jobbigt att åka tillbaka och jag kommer ur fas och kommer inte i den på några dagar. Hemlängtan kanske det kallas? Men ändå vill jag inte flytta från Gävle jag har ju mycket roligt här nere.
 
Förvirringen fortsätter...
 
You can do it!

...

Hej får ursäkta min inaktivitet här de senaste dagarna men det har varit lite strul och en massa annat och tänka på så då har det inte blitt nå skrivet här. Och nu är klockan mycket så jag orkar inte skriva nu, men jag lovar att det kommer en uppdatering i morgon :)

matchen

Det blev tyvärr en förlust på matchen i lördags. Det stod 3-3 efter full tid och det blev förlängning 5 min, efter det blev det straffar och där lyckades vi inte få in pucken... Egentligen skulle vi ha vunnit mkt tidigare men vi spelade inte på topp och pucken studsade inte med oss... Men ikväll är det iallafall träning igen :) Nu lite mat, sen vila, sen mot Sandviken...

You Can Do it!

Fredag

Var på skolan i morse 9-11,30 så var en ganska kort skol dag ;) Men den var rolig, vi dansade lite olika danser och gjorde några sångramsor, visst låter det betungande? Haha
 
Jag gick till icg från skolan och sen tog jag en promenad efter lunchen också. Men jag märker att min kropp inte är van att gå nu, har ju tränat på aant sätt ett tag, för jag blir helt slut av att gå, får ont lite här och där och tycker att det är allmänt jobbigt. Så nu blir det mer promenader framöver så jag kommer igång igen.
Idag har jag inte räknat kcal, matchdag i morgon vilket innebär att man behöver fylla på kroppen så man orkar med hela matchen :) Men man får inte äta för mycket heller, ska vara lagom lixom ;) Inte för att jag vet vad lagom är ännu men ja märker väll. I övrigt så har jag inte gjort så mycket. Men nu tror jag det är dax att sova så man är utvilad i morgon :)
 
God natt
 
You can do it!

Seriestart

Glömde visst att skriv igår men så kan det gå ;) Men det var en bra mat och träningsdag, hade ingen skola utan var hemma o slappade :P
 
Idag har jag inte heller varit i skolan, mest slappat. Var ute på en promenad på morgonen 6,7 km. Det var ganska kallt då jag skulle gå så jag letade fram ett underställsom jag hade förra vintern och utan att tänka drog jag på mig detta.. Ja det var ju lite för stort! Byxorna gick ju bara inte att använda men tröjan stoppade jag in i byxorna så då gick det bra :P Det roliga vsr väll att jag absolut inte hade en tanke på att det kanske var för stort :P  Så kan det  gå! Har haft träning nu på kvällen också, den gick sådär.. Eftersom jag skurit ner på kcal antalet ganska rejält de sista dagarna så märks det ganska tydligt på träningarna. Men jag blev uttagen till lördagens seriepremiär i alla fall :D ska bli skit kul!
 
Nu måste jag sova, skola i morgon, God natt <3
 
 
You can do it!
 

Tisdag

Än så länge går det bra och jag känner mig inte ens minsta lilla frestad av godis eller annat onyttigt...  Och det är ju tur det eftersom det inte blir nå sånt på ganska länge nu :P
Jag är bättre i förskylningen nu och gårdagens hockeyträning kändes ganska bra :) Det betyder mycket att komma igång med träningen igen, jag har väldigt svårt för att hålla motivationen uppe då jag inte tränar.
På lördag har vi vår första seriematch och det ska bli spännande att se om man får vara med på den, vi är ganska många i laget nu så det är inte säkert att man får spela varje match så det gäller att prestera för att få spela.
Men i kväll blir det vila, har träning i morgon och på torsdag, vila fredag och förhoppningsvist match på lördag. Nu blir det lite tv tittande, sen blir det god natt!
 
You can do it!
 

Bra dag :)

Idag har varit en bra dag. Jag hat kommit igång igen och nu är det bara full fart mot mål som gäller :) klockan är mycket så orkar inte skriva så mycket. Har tvätt i morgon bitti klockan 07.00 ser inte framemot att kliva upp då men jag ser framemot att få lite rena kläder, för det är det lite av nu :P

Sov gott :)

Ps. första gången jag använder blogg appen och det verkar ju funka fint :) ds.

Blogloving

 Följ min blogg med Bloglovin

Ny start!

Nu är det söndag och i morgon är det full fart som gäller, jag har bestämt mig för att när jag fyller år så ska jag väga under 65 kg , det är den 5 december. Det ska jag verkligen klara. Men jag tänker göra det lite anorlunda nu, jag tänker inte väga mig förens på slutdatumet. Anledningen till detta är för att vad vågen en visar så blir jag mycket påverkad. Visar den plus så tröstäter jag och visar den minus så firar jag och "unnar" mig något gott, så nu blir det ingen vägning förrens den 5 dec. Jag tänker börja använda shapeup appen och skriva upp alla kcal igen, känns som jag behöver påminnas igen hur mycket man faktiskt stoppar i sig.  Sen så ska jag också börja skriva här varje dag så jag verkligen tänker efter varje dag, och reflekterr lite över hur det går och så, annars är det lätt att glömma bort.
 
Igår hade vi en träningsdag på ishockeyn, skit kul var det. Hade först en isträning 1 tim o 30 min sen fys träning 30 min, sen åt vi tacobuffe , teori 45 min och en isträning 1 tim o 30 min.  Men jag fick ont i fötterna av skridskorna så ska försöka hitta nå nya sulor att köpa.
 
 
You can do it!
I can do it!
We can do it!
 
Let´s go!
 

Confused...

Hej ag får ursäkta mina dåliga uppdateringar. Men det beror på att det går åt helvete nu... Jag vet inte vad jag ska skriva. Men jag kan ju alltid fösöka...
På något konstigt sätt så känns allt lite upp och ner nu. Det ända som känns som att det går bra nu är ishockeyn. Det är grymt roligt och hälst skulle jag vilja träna ishockey varje dag, men det går ju inte.
Jag äter alldeles för mycket och det är inte då och då utan hela tiden. Samtidigt som jag äter kan jag sitta och tänka att jag inte borde äta detta men ändå kan jag inte låta bli, ofta är det inte så gott heller... Jag äter bara för att äta och det är det som skrämmer mig. 
Varför kan man inte ha tillräcklig styrka för att bara bestämma sig att nu får det vara nog, och så låter man bli! Nej jag sitter och tänker att nu får det vara nog och så tar jag en tugga till! Sjukt, är vad det är...
Jag har funderat på om jag ska prata me någon om allt detta men för det första så vet jag vill eller behöver prata om och för det andra så vet jag inte med vem. Jag vet inte vad det är som gör mig så förvirrad men tänkte att om man pratar med någon så kanske man kan få en annan synvinkel på det hela. Jag har själklart personer jag kan prata med men vem vill jag prata med? det är den svåra frågan. Ibland funkar det att bara sätta sig ner och skriva lite, som jag gör nu, det får en att tänka efter, vad det egentligen är jag känner och hur jag mår. promenader brukar också funka för då finns tid för tankar, tänkte gå en promenad idag men då fick jag feber så blev liggandes i soffan framför ett antal filmer och då blir det inge tänkade alls! Jag kanske ska börja meditera ;)
 
Nu ska jag iallafall sova på saken.
 
God natt

Minusfemtiotvåkg

Välkommen! Här kan du följa min resa från 112 kg till min målvikt, 60 kg. 2012 bantade jag bort 42 kg. 2013 års nyårslöfte är att väga under 60 kg nästa nyår.

RSS 2.0