Dubbelpass

Ursäkta min tillfälliga frånvaro...
På matchen i lördags spelade vi riktigt bra och förtjänade en vinst men det blev förlust i förlängningen igen! Sjukt le på det nu! Men på lördag är det match i gen och nu blir det en vinst, inna förlängningen ;)
 
Vad har mer hänt då?
Inte så mkt tror jag, eller jo vi har ju haft första bad tillfället med skolan, det var i onsdags. Jag är sjukt stolt över mig själv som var med och det gick ganska bra, jag gick ju iallfall inte därifrån ;P För ett år sen hade jag inte ens funderat på att vara med...
Men jag gjorde det och fler gånger blir det framöver, första gången är nog värst.
 
Igår hade vi dubbelträning med hockeyn, laget som hade tiden inna hade ställt in så vi hade träning 2 tim och 10 min . Var ganska så trött efter det och orkade inte gå till gymmet i morse.
Idag sov jag länge och sen har jag mölerat om i sovrummet, blev super bra :) Nu ska jag se final avsnittet av bonde söker fru., eftersom jag missade det i går.
 
You can do it!
 
32 dagar kvar till nyår!

Bussresa

var och simma igår morse, det gick lite bättre än första gången iallafall :P sen var jag och klippte mig, toppade bara. Jag trodde det var mer av håret som var slitet och behövdes klippas bort men var bara ca 2 cm så är ganska nöjd för jag ville ju ha kvar mitt långa har :) sen blev det en riktig slappdag i soffan.

Nu sitter jag på bussen mot Karlstad, vid har match mot Skåre 15.45De Dleder serien så blir nog en tuff match... Vi har nyss haft pause i Örebro så chauffören fick vila lite, och nu är vi på väg igen. Jag har sett en film, pratat och lyssnat på musik, man hinner med mycket när det är långa bussresor :P

Ha en bra dag :)

Klippning

I går morse klev jag upp oc hgick till gymmet, men på promenaden dit kände jag att jag var helt slut i kroppen! gick 10 min på crosstrainern, och gjorde en arm maskin, sen kollade jag bara på när Maria tränande, orkade inte. Gäller att lyssna på kroppen och vila då. Var otroligt sugen på glass och kunde inte motstå att köpa hem. Köpte vaniljglass med chokladkross men, ni som känner mig kommer bli chokade nu, det var inte så gott. Det var inte värt det. Jag åt lite mer till lunch och mellanmål så kroppen skulle få lite mer energi. Jag hade tvättning i går också, efter det somnade jag i sängen och  sov 15.15-18.00 :P Tur jag vaknade så jag han med hockeyträningen. För efter vila och lite extra kcal så kände jag mig redo för hockeyn :) Och den träningen gick betydligt bättre än morgonträningen. Men jag fick magknip av den jäkla glassen! Störde hockey träningen lite, men det var väll bra för det gör det ju lättare att hålla sig borta från det nu :)
 
Dagens morgonträning på gymmet gick bättre :)
Efter träningen gick jag till frisören och boka tid till i morgon, så klocan 11 i morgon ska jag dit, problemet är bara att jag inte vet vad jag vill ha för frisyr!  Hoppas frisören har någon bra ide :)
Men först ska jag till badhuset på morgonen och simma lite.
 
Ikväll är det hockey träning igen och efter träningen så tas laget för lördagens match ut. Vi ska spela mot Skåre i Karlstad. De leder serien så det lär bli en tuff match.
 
Ha en bra kväll
 
You can do it!
39 dagar kvar till nyår :D

Mycke träning blir det...

Idag har varit en lång dag! Började med gym träning i morse, joggade 5.5 km och körde lite styrka i maskinerna. Sen hem, duscha, äta, sen till skolan där jag var hela eftermiddagen. Gick hem, bytte om, ut och jogga 3,7 km, slog mitt eget tidrekord :) Åt middag, duscha och sen iväg och kolla på hockey, Brynäs dam vs AIK, Brynäs vann :)
Det är så här dagarna ska se ut, mycket och göra, det gillar jag! Blir så jäkla less på att bara "vandra" runt här hemma. Går inte att vandra så mycket på 27 kvm så ni fårstår ju att man lessnar fort!
Imorgon blir det gymmet igen på morgonén, sen har jag tvättid 12-15 , blir väll kanske lite plugg också och sen på kvällen är det hockeyträning :)
 
Förresten så funderar jag på att springa tjejmilen nästa år, är det någon som gjort de som kan dela med sig av upplevelsen? Eller kanske är någon mer som tänker vara med?
 
 
You can do it!
 
41 dagar kvar till nyår!

Bada, bada, bada!

Vet inte om jag har sagt det men vi ska ha badning med skola, typ livräddning och så. Så i fredags var jag och köpte en baddräkt och idag var det premiärbadning. Tänkte att jag skulle åka dit inna hela klassen skulle dit så jag och maria var där idag. Jag har inte badat i ett badhus på ungefär 10 år! Så jag visste inte ens om jag kom ihåg hur man simma :P Och nja det gick inte nå vidare värst bra! När jag hade simmat en längd hade Maria simmat två :P Men för mig personligen låg det stora i att jag faktiskt var där och att jag inte brydde mig om ifall någon tittade på mig, vilket alltid har varit prio 1 för mig tidigare. Så på det sättet gick det bra. Det var sjukt jobbigt att simma dessutom, jag har ju förstått att det är jobbigt men inte så jobbigt! Bra träningoch jag kommer ha sjukt med träningsverk i armar och axlar i morgon!  Men det var kul iallfall så det blir mer simning, jag tror det är bra för kroppen att få lite variation i träningen så det blir nog super :)
 
Ikväll blir det hockeyträning som vanligt på måndag och i morgon bitti är det tillbaka till gymmet som gäller, sen skola på eftermiddagen... Nu ska jag vila mig i form till i kväll ;)
 
You can do it!
 
42 dagar kvar till nyår!

Bild snål

Jag har kommit fram till att jag har varit lite snål med bilder så idag då jag kom hem från gymmet knäppte jag ett kort som jag nu tänker lägga upp här, tycker inte om att knäppa kort på mig själv, men men vad gör man inte ;)
 
Idag
 
1 år sen
 
Nyår 2011-2012
 
You can do it too!
 
 
 

-2,1

Ja nu har jag haft vägning :) och ja det gick väll helt okej,  -2,1kg sen i tisdags :D Jag väger nu 71,4 och nu är det inte långt kvar till 70 gränsen! Jag har som mål att klara det denna vecka.
Idag blir en tur till gymmet och sen blir det lite plugg, har redovisning i morgon, och sen blir det vila och förmodligen en promenad i kväll :)
 
Men nu ska jag göra havregrynsgröt och göra mig redo för att gå till gymmet. Ha en bra söndag!
 
You can do it!
 
43 dagar kvar till nyår!

Bio, match och första målet!

Igår var jag och såg Breaking dawn part 2 och ja den var ju super,  mer behöver inte sägas om det! Men till bio hör ju popcorn, lite godis och drika så det blev lite onyttigheter. Men efter filmen tog jag en promenad på 2 tim o 15 min så jag hoppas jag gick bort lite av det ;)
 
Idag har vi haft match mot Hällefors. Vi började matchen halvdåligt och de lyckades göra ett mål ganska fort. Men sen lyckades JAG göra ett mål :D så det blev 1-1 I andra perioden fick de tyvärr in två till och inför tredje stod det 1-3. Vi gick in taggade till tusen och körde för att jaga i kapp två mål. Då lyckades JAG gör ett mål till! Och lite senare gjorde en av mina lagkamrater ett mål så det blev 3-3. Sen blev det inge mer mål i den perioden. Men jag lyckade  få en utvisning med 1 sec kvar, så jäkla onödigt. Så när det blev förlängning var jag utvisad, men de hade också en utvisning så det var 3 mot 3. Men Hällefors hade mer tur än oss idag och lyckades få in pucken, så vi förlordae, känns lite extra hårt att jag var utvisad så vi var en färre. Men så är hockeyn. Men jag gjorde ju iallfall mitt första och andra mål i Sandviken tröjan :D Så jag kan inte säga att jag är helt missnöjd med matchen. Efter matchen åkte jag hem och åt sen gick jag en promenad med Sofie, 2 tim o 25 min var vi ute, ganska rejäl promenad och jag är rejält trött nu! Kommer inte ha några problem att somna ikväll :)
 
I morgon är det vägningsdax, Det kommer nog gå bra skulle jag tro, jag har tränat så mycket så något annat vorre otänkbart!
 
You can do it!
 
44 dagar kvar till nyår!

Popcorn!

Vet ni vad jag gjorde idag? Nej det kan ni ju inte ha en aning om!
Jag popade popcorn, hällde upp i en skål, saltade, sen.....
Kastade jag bort de!
Känner mig riktgt knäpp men i sista stund så funderade jag på varför jag skulle äta popcornen och den enda anledningen var att det var gott och det var inte en tillräckligt bra anledning så jag slängde de i soporna istället!
Detta gjorde jag tack vare att min kära vän Maria har skrivit ett M på min hand som en påminnelse om att det inte är värt det, att jag inte är ensam och att jag faktiskt kan. Det kanske inte var det som var meningen med M;et i början men nu har jag det där jämt och det hjälper mig mycket.
 
Tummen upp för M;et!
Haha ser ut som jag har världens kortaste tumme :P
 
Jag stod över gym träningen i morse för jag hade tvättid, trodde jag....
Visst jag hade tvättid men tre timmar senare än vad jag trodde :P Kändes lite surt att missa en träning för jag inte har koll på tiderna. Men nu har jag iallafall tvättat så jag slipper gå runt med smutsiga kläder ;)
 
Full fart nu!
You can do it!
 
46 dagar kvar till nyår!

Vägningen

Ja jag vägde mig i morse och vågen visade ungefär samma som hemma hos mamma och pappa, -3 kg. Tycker väll att det är helt okej på en vecka :P Egentligen så är det ju lite mycket men eftersom det är kilon som jag redan har tappat förut så verkar det försvinna lite lättare. Men ajg tror att när jag kommer under 70 kg igen så kommer det bli tuffare. Så just nu väger jag 73.5 kg. På söndag hoppas jag att vågen visar ännu mindre :) Nu vill jag bara ner under 70 igen, så fort som möjligt. Sen ska jag stanna där.
 
I morse var jag på gymmet, det bästa med att gå till gymmet tror jag är promenaderna till och från. Det känns bra att gå till gymmet och man käänner sig ju lite duktig som faktiskt tar sig iväg. Och på promenaden hem är man härligt trött och man känner att man gjort någon betydelsefullt för sig själv :)
 
Får se vad som händer ikväll, blir nog en promenad i alla fall :)
 
You can do it!
 
48 dagar kvar till nyår!

Sveg-Sandviken

I går hade vi match mot Sveg i Sveg. Bussresan dit tog 3 1/2 timme. Vi vann matchen med 0-5 :) Blev inget mål för mig denna match heller men jag ska väll lyckas göre ett snart ;) Mamma, pappa och storebror kom och tittade så sen åkte jag med de hem till Sundsvall, ska till tandläkaren i morgon sen åker jag hem till Gävle igen :) 
 
Jag vägde mig i morse, men kunde ju inte väga mig på min våg så jag vet inte om de väger riktigt lika. Men om det stämmer så har jag gått ner 3,2 kg sen i söndags! Får se på tisdag, då jag kan väga mig hemma, om det kan stämma :) men det har ju gått ovanligt bra denna vecka så det skulle inte förvåna mig så mycket faktiskt :) 
Jag rotade runt lite i garderoberna här hemma förut så nu har jag ett par täckbyxor så nu slipper jag frysa så väldigt om rumpan då jag är ute och går ;) 
 
Nu ska jag se The mentalist :)
 
You can do it! 
 
50 dagar kvar till nyår! 

Varför är det så svårt att komma på rubriker?

Igår tycker jag att jag var duktig :)
Klev upp kvart i 6, åt frukost och gick sedan ner till gymmet, promenaden ner tar 30 min. Tränade 80 min och gick sedan hem igen. Kom hem lagom för att börja tvätta. Det var så skönt att äntligen få tvätta, är så jäkla jobbigt då man inte har några kläder rena alls. Efterso jag inte har så mycket kläder, då jag inte kan ha de längre, så händer det ganska ofta att allt blir smutsigt så det blir helt tomt i garderoben. Så det blir till o tvätta ofta! Dessutom går det ju åt otroligt stor mångd träningskläder och underkläder då man tränar minst en gång om dagen oftast två gånger. Men det kan man ju inte klaga på egentligen för det är ju positivt att det går åt träningskläder.  Eftersom jag börjat träna inne på gym nu så behövde jag ett par nya löparskor som jag kan använda då jag springer inne på gymmet. Men i måndags då jag var på lite olika affärer så tyckte jag de hade ganska dåligt utbud av det just nu så jag köpte ett par löparskor i gore-tex, asic, som jag kan använda ute istället för de jag har nu. De jag har haft ute har jag nu tvättat av och använder inne. Så här ser de nya skorna ut :)
 
 
I tisdags var min allra bästa vän och hennes man  här och hälsade på. De var på väg upp till Sundsvall och stannade till här och vi var ut på resturang och åt och sedan blev det lite tv spel här hemma hos mig innan de for vidare :)
De har nyss varit ute och rest och jag fick två presenter óm de köpt. Jag fick en puck som det står coca cola på och min handuk som var ihopvikt men som veklades ut då man la den i vatten :)
 
 
Idag blev det ingen morgon träning eftersom jag då hade måsta vara på gymmet klockan 06.30 i morse för att hinna till skolan i tid men eftersom jag kom hem runt 23 i går så tänkte jag att jag nog tjänade mer på att sova den extra timmen istället.
På skolan så var vi ute hela förmiddagen, vi var på studiebesök på Hyttö naturskola. Vi lekte lite lekar och fick information om vad en naturskola var för något, det var över förväntan men det var också skit kallt! Jag måste nog se till och införskaffa ett par täckbyxor snart!
 
Vet ni vad? Nu kör vi full fart frammåt! Så jäkla taggad nu! det finns ingenting jag hellre vill just nu än att komma så nära mitt mål som möjligt.
 
You can do it!
 
53 dagar kvar till nyår!
 
 
 
 

Grattis Nina!

Idag fyller världens bästa Nina 18 år! Grattis!
Nina är min brors dotter och vi har alltid varit bra kompisar och vi har alltid roligt tillsammans då vi träffas :)
Här är en bild på mig och Nina från sportlovet 2009 då vi var i Hamra och åkte madrass hela dagarna.
Jag satt alltid bak på madrassen för jag var alldeles för ovig för att sitta fram och knöla ihop benen ;) Men i år kanske det blir annat! ;)
 
Grattis Nina!

Gymmet

Nu har jag kommit igång igen :)
I morse gick jag till gymmet klockan 8 och köpte ett gym kort så nu blir det full fart med träning och allt igen. Nu ska det funka!
Det finns inga ursäkter för att äta en massa skräp som jag dessutom mår ordentligt dåligt av i både kropp och själ.
Imorgon har jag tvättid 9-12 så det blir att knata ner till gymmeet till klockan 7 så jag hinner träna innan dess. För på kvällen har jag hockeyträning så kan ju inte gå på gymmet mitt på dagen, för då orkar jag inte kvällen.
 
Jag tänker faktiskt gå och sova nu, God natt!
 
55 dagar kvar till nyår!
 
We can do it!
 
 

What not to do!

Innan jag började skriva tänkte jag "nu ska jag sriva av mig lite". Loggade, öppnade sidan och kom sedan inte ens på en rubrik.
 
Jag kan unna mig det. Det är vad jag brukar tänka då jag äter något som jag egentligen inte borde. problemet är bara att den sanaste tiden har jag unnat mig hela tiden. Eller nej jag har inte lurat mig själv. inte kunnat hejda mig. Det har varit totalt kaos. I have been out of control!
För att ni ska förstå allvaret och resultatet av det:
 
Jag vägde mig idag.
 
Det var värre än jag trodde.
Jag har svikit mig själv.
Finns ingen ursäkt.
Vill egentligen inte skriva ut det,
Men måste nog se det.
Svart på vitt.
 
+6,7kg
 
Ja.
Nej inte okej.
Ville aldrig behöva se det igen.
Trodde aldrig jag skulle se det igen.
Tänker aldrig se det igen.
Känns i kropp och själ.
 
57 dagar kvar till nyår.
Jag kommer inte nå mitt stora mål på 52 kg på ett år men jag kan alltid komma närmre...
 
I can do it! I think.
 
 
 
 
 
 

Minusfemtiotvåkg

Välkommen! Här kan du följa min resa från 112 kg till min målvikt, 60 kg. 2012 bantade jag bort 42 kg. 2013 års nyårslöfte är att väga under 60 kg nästa nyår.

RSS 2.0