Bio, match och första målet!

Igår var jag och såg Breaking dawn part 2 och ja den var ju super,  mer behöver inte sägas om det! Men till bio hör ju popcorn, lite godis och drika så det blev lite onyttigheter. Men efter filmen tog jag en promenad på 2 tim o 15 min så jag hoppas jag gick bort lite av det ;)
 
Idag har vi haft match mot Hällefors. Vi började matchen halvdåligt och de lyckades göra ett mål ganska fort. Men sen lyckades JAG göra ett mål :D så det blev 1-1 I andra perioden fick de tyvärr in två till och inför tredje stod det 1-3. Vi gick in taggade till tusen och körde för att jaga i kapp två mål. Då lyckades JAG gör ett mål till! Och lite senare gjorde en av mina lagkamrater ett mål så det blev 3-3. Sen blev det inge mer mål i den perioden. Men jag lyckade  få en utvisning med 1 sec kvar, så jäkla onödigt. Så när det blev förlängning var jag utvisad, men de hade också en utvisning så det var 3 mot 3. Men Hällefors hade mer tur än oss idag och lyckades få in pucken, så vi förlordae, känns lite extra hårt att jag var utvisad så vi var en färre. Men så är hockeyn. Men jag gjorde ju iallfall mitt första och andra mål i Sandviken tröjan :D Så jag kan inte säga att jag är helt missnöjd med matchen. Efter matchen åkte jag hem och åt sen gick jag en promenad med Sofie, 2 tim o 25 min var vi ute, ganska rejäl promenad och jag är rejält trött nu! Kommer inte ha några problem att somna ikväll :)
 
I morgon är det vägningsdax, Det kommer nog gå bra skulle jag tro, jag har tränat så mycket så något annat vorre otänkbart!
 
You can do it!
 
44 dagar kvar till nyår!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Minusfemtiotvåkg

Välkommen! Här kan du följa min resa från 112 kg till min målvikt, 60 kg. 2012 bantade jag bort 42 kg. 2013 års nyårslöfte är att väga under 60 kg nästa nyår.

RSS 2.0