SM-GULD!

Ja precis som jag förutspådde så hann jag inte med att skriva något i går :) Hade fullt upp precis hela dagen, men jag lyckades i alla fall att slå mitt steg rekord, så det nya rekordet är 27673 steg, skulle vilja komma upp i 30000 någon dag men det kommer jag nog... Jag har ju börjat promenar/jogga på morgonen, en tur som tar ca 40 min. Har gjort de nu i 4 dagar och det känns bättre och bättre för varje dag. Får se hur det blir i morgon eftersom det snöar nu, vill inte springa om det är risk för halka, men är det så, så får det väll bli en längre promenad istället.
Igår tog rundan 39 min 39 sec och 8 tiondelar. I morse tog det 39 min 39 sec och 9 tiondelar. Ganska lika ;) Igentligen bryr jag mig inte så mkt om tiden men det känns ju bra om det går foratare ju mer man springer. Jag behöver inte veta hur fort jag springer bara att jag utvecklas och att det går frammåt. I morse var jag riktigt trött både i huvud och kropp och det tog emot att sprina så jag trodde tiden skulle rinna iväg mycket mer men det gick visst fortare än vad det kändes. Jag tycker fortfarande att det är roligt och då är det ju bara att passa på och satsa :)

Igår var du ju hockey och Brynäs vann SM guld otroligt roligt att se, var bara tråkigt att jag inte orkade åka ner på stan och festa med resten av staden. Åkte hem istället och somnade vid halvtolv tiden och upp igen 05.10 (lite väl tidigt men det var då jag vaknade).
Så eftersom det inte blev så mkt sova i natt så tog jag igen de då ja kom hem från skolan genom att sova två timmar på soffan, vaknade och trodde det var lördag :P Tur det inte var så. Idag har jag gått 11300 steg och fler kommer det inte bli, kroppen ska få vila lite tills i morgon bitti. H
ar gått och vänta hela veckan på att få tvätta så när jag väl nu har tvättid så glömde jag bort det och missade första timmen! Tur det inte blev mer, men ändå mkt irriterande och jag kommer inte hinna tvätta allt. Det viktiga är att träningskläderna blir rena, framförallt strumporna som tenderar att bli en bristvara när det närmar sig tvättid. :P

För övrigt så längtar jag till på måndag då jag får ställa mig på vågen igen, hoppas och tror att det kommer gå bättre denna vecka, det måste göra det för annars blir det svårt att nå målet.  
Jag gav ju som nyårslöfte att jag skulle gå ner 40 kg i år och inte ens då jag sa det till mig själv så kunde jag tro att jag ens skulle kunna vara i närheten. Nu har jag på bara 16 veckor gått ner 24 kg och jag har nu ändrat mitt mål för i år. Det mål jag satt upp är kanske ouppnåeligt, kanske inte, det går men det kommer bli en otrolig utmaning och jag tror jag behöver det för att hålla motivationen uppe. Målet är att gå ner 52 kg på 52 veckor=1 år. Detta vore otroligt om jag skulle lyckas med det och men är nästan så jag redan nu vet att det inte är möjligt men jag kommer inte att ge mig även om målet känns långt borta ljust nu. För att nå målet behöver jag gå ner 28 kg på årets återstående 36 veckor. Även om jag inte skulle lyckas nå 52 kg så kommer jag att vara stolt över mig själv för det jag åstadkommit. Om jag inte hinner så kommer det ju fler år med nya nyårslöften ;) När jag har gått ner 40 kg som jag tänkt från början kommer det nog bli någon liten belöning till mig själv, vad vet jag inte men när man gått ner 40 kg är man väll värd något riktigt bra? :P
Dessutom så har jag en "belöning" som jag ska ge mig själv då jag nått min målvikt och om jag håller mitt års mål så kan jag ju önska mig pengar till belöningen i julklapp :P Bara denna belöning vore tillräcklig motivation för att kämpa vidaregöra allt jag kan för att lyckas!

Hoppas ni får en super bra helg! <3


Kommentarer
Sofie

Sjukt bra jobbat som du redan vet! Längtar tills att jag kan haka på några löprundor jag också :)

2012-04-20 @ 20:07:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Minusfemtiotvåkg

Välkommen! Här kan du följa min resa från 112 kg till min målvikt, 60 kg. 2012 bantade jag bort 42 kg. 2013 års nyårslöfte är att väga under 60 kg nästa nyår.

RSS 2.0